Kézilabda: a harmadik helyért játszhat a Veszprém Kölnben + FOTÓK

2017. június 3., szombat · 2 hozzászólás

veszprem_psg_013

A harmadik helyért játszhat vasárnap a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, miután a szombati első elődöntőben 27-26-ra kikapott a francia Paris Saint-Germaintől. Tovább »

Kézilabda: tízéves böjtnek vethet véget a MOL-Pick Szeged a Veszprém elleni bajnoki döntőn

2017. május 18., csütörtök · Egy hozzászólás

pic_veszprem27_vadkertiattila_gs

Az utóbbi évek egyik legkiélezettebb bajnoki döntőjének első mérkőzését játssza le szombaton a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged. Legutóbb tíz éve örülhettek bajnoki címnek a Tisza-parton, így nem csak a rendszeresen pazar hangulatot teremtő szegedi publikum, de a csapat játékosai is ki vannak éhezve a sikerre. Tovább »

Kézilabda: Veszprém után, Silkeborg előtt – Nyerni utazik Dániába a MOL-Pick Szeged

2017. március 25., szombat · Hozzászólok

pick-zagrab024kf

Két nap pihenő után kedden kezdte meg a felkészülést a Silkeborg elleni BL-nyolcaddöntőre a MOL-Pick Szeged, amely favoritként utazik Dániába és szeretne előnyt szerezni a szegedi visszavágó előtt. Tovább »

Férfi kézilabda Magyar Kupa: Veszprém-Csurgó és Szeged-Tatabánya az elődöntőben

2017. március 21., kedd · Hozzászólok

pick-veszprem053kf

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa elődöntőjének párosítását: a debreceni Főnix Csarnokban sorra kerülő négyes döntő első napján Veszprém-Csurgó és Szeged-Tatabánya mérkőzésekre kerül sor. Tovább »

Kézilabda: két góllal nyert a Veszprém a rangadón, de örülhet a Pick Szeged

2017. március 18., szombat · 3 hozzászólás

pick_veszprem40_gs

Küzdelmes mérkőzésen nyert a Veszprém a Szeged ellen 24-22-re. Nagyon mélyről jött vissza a Pick, ám fordítania nem sikerült, ezzel együtt a kétgólos vereség azt jelenti, hogy pontegyenlőség esetén Juan Carlos Pastor csapata végez az alapszakasz első helyén. Tovább »

Kézilabda: végig vezetve verte a MOL-Pick Szeged a Veszprémet + FOTÓK

2016. október 29., szombat · 2 hozzászólás

pick_veszprem27_gs

Megnyerte a szuperrangadót a MOL-Pick Szeged, amely akár hamarabb is lezárhatta volna a meccset, de végül szinte végig előnyben játszva, három góllal győzte le a Telekom Veszprémet. Tovább »

Kézilabda: jókor jön a Veszprém, de a legjobbat kell nyújtania a MOL-Pick Szegednek

2016. október 28., péntek · Hozzászólok

pick-veszprem042kf

Szombaton ismét összecsap a MOL-Pick Szeged legfőbb hazai riválisával, a Telekom Veszprémmel: két veretlen csapat találkozik a bajnokságban, és elképzelhető, hogy a meccs a bajnokság végkimenetelére vonatkozólag is kihatással lesz. A szombati rangadó előtt a szegediek két játékosával, Balogh Zsolttal és Jonas Källmannal beszélgettünk. Tovább »

Kézilabda: fejlődése érdekében váltott a Veszprémbe szerződő Ancsin Gábor

2016. május 28., szombat · 4 hozzászólás

pick_komlo20_gs_ancsin_gabor

A szezon végeztével alapos jövés-menés vette kezdetét a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának keretében. A számos távozó között található Ancsin Gábor neve is, aki az ősi rivális Veszprém hívószavára mondott igen.
Tovább »