Kosárlabda: Molnár András szerint igazi csapatként érték el a rájátszást

2015. április 20., hétfő · Egy hozzászólás

szedeak_nyiregyhaza06_gs

Története során először játszhat nyolcaddöntőt a magyar bajnokságban a Naturtex-SZTE Szedeák. A csapat bedobója, Molnár András úgy véli, főleg a csapategység volt döntő a siker elérésében, és ajándékként várhatják a Szolnok elleni negyeddöntő mérkőzéseket. Tovább »

Vizsgálatot követelnek a kosármeccsről kitiltott magyar zászlók miatt

2013. február 21., csütörtök · 12 hozzászólás

A Jobbik “értetlenül és mélységesen felháborodva” áll a Szolnoki Olaj KK – Hapoel Holon nemzetközi kosárlabda mérkőzésen történtek előtt, közlésük szerint a keddi meccsen a biztonságért felelős cég nem engedte, hogy a hazai csapat szurkolói a mérkőzésre bevigyék a magyar zászlóikat.
Tovább »

Kosárlabda: Szolnok elleni helytállással zárta az alapszakaszt a Szedeák (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2011. április 2., szombat · 7 hozzászólás

szedeak_szolnok_it (12) Esélyeshez méltó módon, könnyed, látványos játékkal húzta be a Szolnoki Olaj a Szedeák elleni meccset, ezzel az alapszakaszelsőségét ünnepelheti, míg a Szedeák emelt fővel hagyhatta el a parkettet, remekül helytálltak a sokkal erősebb ellenféllel szemben Fodor Péter tanítványai. Bryson McKenzie gyenge félidő után szépen búcsúzott. A találkozót online közvetítettük.
Tovább »

Kosárlabda: a Szolnokkal ütközik meg a Szedeák

2011. április 1., péntek · 5 hozzászólás

szedeak_sopron08_gs Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik szombaton a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák kosarasai számára. A Fodor-legénység a kupagyőztes, bajnoki listavezető Szolnoki Olaj gárdáját fogadja, melyet a hírek szerint több száz drukkere kísér el. A remek hangulat garantált!
Tovább »

Kosárlabda: 16 pontos Szedeák-vereség Szolnokon

2010. november 3., szerda · 8 hozzászólás

Az egyik legnagyobb bajnokesélyes, a Szolnoki Olaj KK otthonában lépett pályára a 13. fordulóból előrehozott meccsen a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A hazaiak érvényesítették a papírformát, s magabiztosan verték a jól küzdő Tisza-partiakat. Tovább »

Kosárlabda: szerdán Szolnokon a Szedeák

2010. november 2., kedd · 2 hozzászólás

szedeak_kecskemet01_gs Nincs idő nyalogatni a sebeket a Kecskemét elleni vereséget követően, ismét kőkemény csata vár a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák kosarasaira. Az újonc szerdán 19 órakor az egyik bajnokesélyes, a Szolnoki Olaj KK otthonában lép pályára. A mérkőzést a 13. fordulóból, december 22-éről hozták előre.
Tovább »

Szolnokon újabb kulcsmeccset vív az SZTE-Szedeák

2009. március 6., péntek · Hozzászólok

Már csak három forduló van hátra a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának alapszakaszából, s egyre elkeseredettebb a harc a negyeddöntős helyekért. Három pozíció gyakorlatilag már elkelt, a negyedikre öten futnának be. Köztük van az SZTE-Szedeák is. Tovább »