A szentmihályiakért és a móravárosiakért interpellál Haág Zalán

2017. szeptember 19., kedd · 15 hozzászólás

A tömegközlekedés legutóbbi jelentős átalakítása révén megváltozott a 76-os járat útvonalának, illetve megszűntek a 13-as és 13A-s járatok. A lakossági panaszok nyomán a körzet képviselői a busztársasággal közösen javaslatot készítettek, részint erről kérdezi interpellációjában a KDNP szegedi elnök-frakcióvezetője Nagy Sándor alpolgármestert. Tovább »

Buszbalhé Szegeden: aljas eszközökkel támad az alpolgármester

2017. szeptember 4., hétfő · 16 hozzászólás

Az egyetlen értelmes, racionális megoldást annak ellenére akarja megtorpedózni Nagy Sándor, hogy a lakossági igények egyértelműek: az emberek vissza akarják kapni a régi 76-ost és a 13-as Mars téri kapcsolatát – állítja Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő. Tovább »

Szentmihályon perdül táncra Mátyás király + VIDEÓ

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

matyasnak_tukore01

A szegedi Délikert Néptáncegyüttes és a Félegyházi Táncszínház szabadtéri táncjáték keretein belül mutatja be Corvin Mátyás uralkodását. Tovább »

Szabadtéri táncszínházzal ünneplik a Reformáció évét Szentmihályon

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

Július 15-én 21 órakor, a Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Házban, a Dél-Dunántúli Regionális Alapítvány szervezésében, a Reformáció évének alkalmából közel két órás, fergeteges szabadtéri táncszínházat rendeznek a szegedi Délikert Néptáncegyüttes és a Félegyházi Táncszínház közreműködésével. Tovább »

„Gyalogolni jó” – négy szegedi településrész túrával ünnepli a Föld Napját

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

negy_telepules_turaja_sajttaj002kf

Hattyast, Szentmihályt, Gyálarétet és Kecskéstelepet felölelő, több mint tizenöt kilométeres gyalogtúrát tartanak szombaton a Föld Napja alkalmából, és újrahasznosított tárgyakból nyílik kiállítás Szentmihályon. Tovább »

Ivóvízhálózat-tisztítás Klebelsberg-telep, Kecskéstelep, Gyálarét, Tompasziget és Szentmihály területén

2016. szeptember 15., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat-tisztítást végez szeptember 19. és 23. között Klebelsberg-telep, Kecskéstelep, Gyálarét, Tompasziget és Szentmihály területén.
Tovább »

Kecskéstelep és Szentmihály is elutasította a városháza ajánlatát: követelik vissza a 76-os régi menetrendjét + FOTÓK

2016. július 27., szerda · 33 hozzászólás

buszmenetrend_szentmihaly01_gs

A két városrész lakói elégedetlenek a 76-os busz átalakított útvonalával. Nagy Sándor alpolgármester kompromisszumot ajánlott, csúcsidőben néhány busz a régi útvonalon menne. A javaslatot megvitatták Kecskéstelepen és Szentmihályon, de a lakosság határozottan a régi menetrendet és vonalat követeli vissza. Nógrádi Tibor ennek megfelelően folytatja a tárgyalásokat a baloldali többséggel. Bízik benne, hogy a városvezetés is azt kívánja, jobb legyen az itt élőknek.
Tovább »

Több mint kétezren kérik a 76-os busz nyomvonalának visszaállítását + VIDEÓ

2016. július 17., vasárnap · 49 hozzászólás

buszmenetrend_szentmihaly04_gs

Szentmihály és Kecskéstelep lakosságát rendkívül hátrányosan érintette, ennél fogva egységbe forrasztotta a szegedi városvezetés átgondolatlan, szakmaiatlan döntése. Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő több mint kétezer véleménnyel a tarsolyában síkra száll a 76-os eredeti útvonalának mielőbbi visszaállításáért. Tovább »

Női labdarúgás: Szentmihályon hagyta veretlenségét a Szolnoki MÁV + FOTÓK

2016. május 7., szombat · Hozzászólok

szentmihaly_szolnok_noi43_gs

Tovább harcolhatnak az éremért a szentmihályi lányok, miután Sasvári Annabella góljával megverték az éllovast a csökkentett nagypályás bajnokság rangadóján.
Tovább »

Nógrádi Tibor: Amíg képviselő vagyok, nem fognak migránsokat elhelyezni Szentmihályon!

2016. április 9., szombat · 48 hozzászólás

fidesz_sajttaj_migransok01_gs

“Megígérem, hogy amíg önkormányzati képviselő vagyok, nem fognak migránsokat elhelyezni Szentmihályon, sem Botka László, sem pedig más” – jelentette ki Nógrádi Tibor, a helyi Fidesz frakcióvezetője szombati sajtótájékoztatóján. A politikus leszögezte, az ott élők azt szeretnék, hogy ismét általános iskola működjön a településrészen. Tovább »

Migránstábor a volt szentmihályi iskolaépületben? + SZAVAZÁS (FRISSÍTVE)

2016. április 8., péntek · 44 hozzászólás

gardonyi_u_iskola004

Botka László polgármesterhez fordultunk kérdéseinkkel, mert a szegedi lakosok között az az információ terjed, hogy ha Szegedre migránsokat telepítenek, akkor egyebek mellett az évek óta üresen álló Gárdonyi Géza utcai iskolaépületet alakíthatják át erre a célra. Válaszában a városházi sajtószóvivő cáfolta ezeket az értesüléseket. Tovább »

Labdarúgás: új edzővel vág neki a tavasznak a St. Mihály FC

2016. január 13., szerda · 2 hozzászólás

szentmihaly-bordany08kf

Immáron Szél István vezetésével készül a Csongrád megyei II. osztályban szereplő St. Mihály FC. A téli szünetet a tabella 13. helyén töltő együttes feljebb kapaszkodna az idény második felében új mestere irányításával. Tovább »

Tovább halasztották a halaszthatatlant – baloldali nem a szentmihályi és a subasai csapadékvíz-elvezetésre

2015. szeptember 30., szerda · 5 hozzászólás

belviz01_gs

Még mindig retteghetnek a belvíztől a Szentmihályon és a Subasán élők: a szegedi Fidesz-L.É.T. frakció 45 millió forintot csoportosított volna át a két külső városrész csapadékvíz-elvezetési problémáinak orvoslására, a közgyűlés balliberális többsége nem támogatta a kezdeményezést. Tovább »

Női futsal: Terdik Tamara túljárt a szentmihályi lányok eszén + FOTÓK

2015. szeptember 13., vasárnap · Egy hozzászólás

futsal_kistelek_szentmihaly37_gs

Nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be az NB II Keleti csoportjában a St. Mihály FC női futsalcsapata. Az esélyesebb Salgótarján ellen kis híján pontot szereztek Hódi Zsuzsanna lányai, ám a vendégek hálóőre végül megakadályozta őket ebben. Tovább »

Nógrádi a migrációról: Botka cserbenhagyta a szegedi lakosságot

2015. augusztus 13., csütörtök · 40 hozzászólás

nogradi_tibor_sajtaj02_gs

Az embercsempészet elleni hatékonyabb fellépést sürgetik a szegedi külterületi, kiskertes övezetekben élők. A körzet képviselője, Nógrádi Tibor állandó rendőrségi ellenőrző pont felállítását és egy dűlőút ideiglenes lezárását is javasolja, hogy elvágják a bűnbandák fő közlekedési útvonalát. Tovább »

Migránsok után takarítottak a klebelsbergtelepiek + FOTÓK

2015. július 22., szerda · 16 hozzászólás

szemetszedes_migransok_nogradi_tibor10_gs

Tompaszigetiek és Klebelsbergtelepen élők csatlakoztak a körzet képviselőjének, Nógrádi Tibor felhívásához, hogy összegyűjtsék a migránsok által hátrahagyott szemetet azokon a külterületi részeken, melyek beleesnek a migrációs útvonalakba. Tovább »

Koszorúzással emlékeztek a szentmihályi hősökre + FOTÓK

2015. február 22., vasárnap · 2 hozzászólás

megemlekezes08_gs

Mindannyian a kommunizmus áldozatai vagyunk, hisz az elnyomó rendszerek azon értékeket rombolták le, melynek újjáépítésén a mai napig dolgozunk – mondta el a szentmihályi hősök emlékére hirdetett rendezvényen Nógrádi Tibor képviselő. Tovább »

Részönkormányzatok Szegeden – kijelölték a javaslattétel dátumait

2015. január 27., kedd · 10 hozzászólás

szentmihalytelek_testulet_valasztas06_gs

Megjelent az önkormányzat hirdetménye, így Tápé, Szőreg, Kiskundorozsma és Gyálarét lakosai hamarosan javaslatokat tehetnek a településrészi önkormányzat tagjaira. A szentmihályiak a baloldali többség döntése értelmében azonban nem alakíthatnak részönkormányzatot ebben a ciklusban. Tovább »

Válasz az SZMSZ-re: részönkormányzó testületet választott Szentmihály + FOTÓK

2015. január 19., hétfő · 21 hozzászólás

szentmihalytelek_testulet_valasztas07_gs

A falu üzent a szegedi közgyűlésnek: minden önkormányzati képviseletet és törekvést a népakaratból kell levezetni. Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő szerint az új testület fontos és hasznos munkát fog majd végezni. Tovább »

Következő oldal »