Kerényi Miklós Máté újra Szegeden – gyerekkori álma volt Cosmo szerepe

2017. július 14., péntek · Hozzászólok

kerenyi_miklos_mate_2_kf

Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház színművésze az Ének az esőben című film színházi adaptációja kapcsán tartózkodik a héten Szegeden. A fiatal tehetség az előadás részleteiről, valamint távlati terveiről beszélt portálunknak. Tovább »

Hamarosan indul a Szegedi Szabadtéri Játékok évada

2017. június 22., csütörtök · 3 hozzászólás

szabadteri011kf

Puccini Toscájával június 30-án kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada, a Dóm téren már felépült az ország legnagyobb színpada és a négyezer fős nézőtér is – közölte Herczeg Tamás igazgató csütörtökön a Tisza-parti városban. Tovább »

Szegedi Szabadtéri: Jön az Ének az esőben

2015. szeptember 10., csütörtök · 2 hozzászólás

szabadteri_sajttaj01kfA Mamma Mia!, A nyomorultak és a Tévedések vígjátéka is visszatér a Dóm téri csillagtetős színházba 2016 nyarán. A Szegedi Szabadtéri Játékok 85. évfordulójára az eddigieknél hosszabb, változatosabb évaddal készül.
Tovább »

Katarina Witt Berlinben egyeztetett szegedi szerepéről

2015. április 28., kedd · Hozzászólok

ÁdámSólya_KatarinaWitt_TamásNáray_IldiTihanyi_GyulaHarangozó

Bálkirálynőként lép jégre a világsztár műkorcsolyázó a nyáron, Szegeden Verdi Az álarcosbál című operájában. Különleges alkalom lesz, hiszen a fellépést csak a Szegedi Szabadtéri Játékok és a monumentális produkció kedvéért vállalta. Tovább »

Soha nem látott siker az idei szegedi szabadtéri

2014. augusztus 26., kedd · Egy hozzászólás

szabadteri_megnyito10_gs

Rekordévet zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok: összesen 71ezer néző volt kíváncsi a nyári előadásokra. Az évad csúcsprodukciói Gérard Depardieu-vel színre vitt Háry János és a világon először non-replica változatban színre vitt Mamma Mia! voltak. Ezzel az ország legsikeresebb és egyben Európa egyik legjelentősebb színházi fesztiváljává nőtte ki magát a szegedi Játékok. Tovább »

Szirtes Tamás: a Mamma Mia! egy szeretetcsomag és energiabomba + FOTÓK

2014. augusztus 14., csütörtök · Egy hozzászólás

10589034_10203136347148748_1226258545_n (1)

Filmszerű, nagyon valóságos illúziót keltő, látványos és egyben megmozgató produkciót ígér a Mamma Mia! rendezője, Szirtes Tamás. Egy délutánt eltölthettünk a színfalak mögött, ahol számos érdekességet tudtunk meg a háttérmunkásoktól, alkotóktól és szereplőktől. Tovább »

Következő oldal »