Kosárlabda: közösen izgulták végig a Kecskemét soproni meccsét a Szedeák játékosai

2017. május 5., péntek · 3 hozzászólás

kecskemet_szedeak43_gs

Nem bánták volna a Szedeák kosarasai, ha még néhány héttel tovább tart a szezon, de így sem lehet elégedetlen idei teljesítményével a Lazic-legénység. Tovább »

Kosárlabda: a Kecskemét és a Kaposvár kigolyózta a Szedeákot a rájátszásból

2017. május 3., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_falco81_gs

A Kecskemét három ponttal nyert Sopronban, míg a Kaposvár simán verte hazai pályán a már biztos hatodik Pécs együttesét, így hiába szereztek Nikola Lazic tanítványai ugyanannyi győzelmet mint a KTE, a rosszabb középszakaszbeli össz-gólkülönbség miatt lemaradnak a rájátszásról és a kilencedik helyen zárják a szezont. Tovább »

Kosárlabda: Sopronból igazolta le régi-új játékosát a Szedeák

2014. február 27., csütörtök · 4 hozzászólás

molnarandras_szedeak_sopron08_gsKözel 11 év után visszatér a Naturtex-SZTE-Szedeákba Molnár András, a klub saját nevelésű kosárlabdázója. A 30 éves hátvéd-bedobó 2009 nyara óta a Sopron kötelékébe tartozott, most azonban közös megegyezéssel szerződést bontott az SKC-vel.
Tovább »

Kosárlabda: vereséget hozott a Szedeáknak a soproni Mikulás + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 6., péntek · 31 hozzászólás

szedeak_sopron_agota19_gsA Mikulás-napi jótékonysági akció mellett a pályán kevés jó megmozdulása volt a Szedeáknak, amely sima vereséget szenvedett a Soprontól péntek este.
Tovább »

Kosárlabda: kapkodás, eladott labdák, sima soproni siker

2013. március 27., szerda · 12 hozzászólás

Rajt-cél győzelmet aratott a Sopron hazai pályán a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese ellen a férfi kosárlabda NB I/A alsóházi középszakaszában. A szegediek pontatlan játékát kegyetlenül kihasználták a hazaiak légiósai. Tovább »

Kosárlabda: elsöpörte a Sopront a szegedi gyors + FOTÓK

2013. február 1., péntek · 18 hozzászólás

Újabb nagyszerű bravúr: a Szedeák végig vezetve verte a Sopront. 11 hármast szórtak Dukicék, s uralkodtak a palánk alatt is, 43-24-re nyerték a lepattanócsatát. Harcban a rájátszásért! Tovább »

Kosárlabda: két amerikai vezette diadalra a Sopront a Szedeák ellen + FOTÓK

2012. november 18., vasárnap · 39 hozzászólás

A második negyed végétől lépett el a hazai együttes a mieinktől. Wise 40, Thomas 30 pontot dobott, a két hátvéd ellen nem volt orvosság, súlyos vereséget szenvedtek a mieink. Tovább »

Kosárlabda: elaludt, s nem is ébredt a Szedeák Sopronban

2012. február 11., szombat · 20 hozzászólás

szedeak_paks49_gs 0-8 után érkezett az első szegedi kosár, majd azt követően is csak futottunk a hazaiak után. Thomasból és Rubinból készültünk, mégis ők nyerték meg a meccset, míg vendégek több kulcsembere betlizett. Tovább »

Kosárlabda: Rubinék ellen első sikerére hajt a Szedeák

2011. november 4., péntek · 5 hozzászólás

szedeak_szolnok07_gs Igazi presztízscsatát ígér a Soproni KC szombati szegedi fellépése: Molnár András és Janou Rubin együttese győzni érkezik a Tisza-partjára, de a Fodor-legénységének is égetően szüksége lenne az első sikerre. Tovább »

Kosárlabda: vereséggel kezdte a rájátszást a Szedeák

2011. április 12., kedd · 10 hozzászólás

Jól kezdett Sopronban az SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata az NB I/A alsóházi (9-14. helyért) első mérkőzésén, azonban a harmadik negyedben elhúztak a vendégek és a remeklő Szabó Zsolt vezérletével megnyerték a derbit.
Tovább »

Kosárlabda: Sopronban meccsel kedden a Szedeák

2011. április 11., hétfő · Hozzászólok

szedeak_sopron11_gs A Takarék Soproni KC otthonában kezdi az alsóházi rájátszás küzdelmeit a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A szegediek győzni szeretnének a nyitányon, hiszen céljuk, hogy feljebb lépjenek a tabellán.
Tovább »

Kosárlabda: szenzációs Szedeák-feltámadás, kapitulált a Sopron + HANG, FOTÓK

2011. március 23., szerda · 22 hozzászólás

szedeak_sopron34_gs Egyre reménytelenebbnek tűnő helyzetből, mínusz 18-as első félidő után felállva, egy fantasztikus második félidőt produkálva, parádés győzelmet aratott a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák együttese a Sopron ellen, a férfi kosárlabda NB I/A 24. fordulójának szerda esti találkozóján. A mérkőzést online közvetítettük.
Tovább »

Kosárlabda: hatalmas a tét a Szedeák és a Sopron meccsén

2011. március 22., kedd · 4 hozzászólás

szedeak_tarjan_it (14) A múlt heti nyíregyházi kisiklást szerdán idehaza javíthatja ki a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák. Az ellenfél az a Sopron lesz, mely jelenleg a kilencedik helyen tanyázik, ám jó eséllyel bír a legjobb nyolcba kerülésre. Ehhez azonban nem szabadna hibáznia Szegeden…
Tovább »

Kosárlabda: ötperces rövidzárlat lett a Szedeák veszte Sopronban

2010. december 13., hétfő · 16 hozzászólás

Három negyeden át fej-fej mellett haladt a Sopron és a Szeged, a negyedik negyed első felében azonban semmi sem sikerült, így hiába harcoltak hatalmasat a végjátékban Rubinék, nem jött össze az újabb győzelem. Folytatás vasárnap idehaza a Falco ellen! Tovább »

Kosárlabda: hétfőn este Sopronban a Szedeák

2010. december 13., hétfő · 2 hozzászólás

Egymás ellen a két Molnár legény

szedeak_nyiregyhaza02_gs Másfél hét bajnoki pihenőt követően újra pályán az újonc. A Debrecen, a Salgótarján és a Nyíregyháza két vállra fektetését követően hétfőn este Sopronban lép pályára a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák.
Tovább »