Hétfőtől cserélik az útburkolat fényeit a jelzőlámpás körforgalomban

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

korforgalom_led01_gs

Június 19-től jótállási kötelezettség keretében teljesen kicseréli a kivitelező a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra! Tovább »

Ismét javítják a a jelzőlámpás körforgalmat a Kossuth Lajos sugárút és a Vásárhelyi Pál utca kereszteződésénél

2016. június 14., kedd · Hozzászólok

korforgalom_led01_gs

Június 15-től várhatóan egy hétig a kivitelező garanciális felülvizsgálatot végez a Kossuth Lajos sugárút és Vásárhelyi Pál utca jelzőlámpás körforgalmában. A felülvizsgálat ideje alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben.
Tovább »

Javítások a nagykörforgalomban – ezúttal nem a led a „hibás”

2015. április 16., csütörtök · 5 hozzászólás

korforgalom_led01_gs

Rendre tapasztalják a rókusi jelzőlámpás csomópontnál közlekedők, hogy egyes ledsorok nem működnek, és immár ötödik alkalommal végeznek garanciális javításokat a szakaszon, nem kis bosszúságot okozva ezzel az autósoknak. Megtudtuk, ezúttal nem a ledekkel van gond, azokat már korábban kicserélte a kivitelező. Tovább »

Garanciális javítást végeznek a Kossuth Lajos sugárút körforgalmában

2015. április 6., hétfő · 14 hozzászólás

korforgalom05_gs

Április 7-19 között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth Lajos sugárút-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra! Tovább »

Két hét múlva állhat vissza a forgalmi rend a rókusi körforgalomnál + FOTÓK

2013. augusztus 1., csütörtök · 11 hozzászólás

korforgalom03_gsAugusztus közepére fejeződnek be a rókusi körforgalom és a Kossuth Lajos sugárúti buszsáv garanciális javítási munkálatai. A körforgalomban most újabb terelések fogadják az autósokat.
Tovább »

Vasárnaptól várhatóan szabad az út a nagykörútról balra a Kossuth Lajos sugárútra

2010. június 5., szombat · Hozzászólok

korforgalom01_gs Fokozatosan állítja vissza az 1-es villamosvonal-rekonstrukció kivitelezője a terelőutak forgalmi rendjét a szegedi Kossuth Lajos sugárút és a Rókusi csomópont környékén. Péntektől újból két irányban járhatók az ideiglenesen egyirányúsított vagy lezárt utcák. Vasárnaptól várhatóan eredeti rendben kanyarodhatnak balra a közlekedők a nagykörútról a Kossuth Lajos sugárútra – tájékoztat a Szeged Pólus Kft. sajtóközleménye.
Tovább »

A héten fokozatosan átadják a Rókusi csomópontot + HANG

2010. május 31., hétfő · 9 hozzászólás

A hétfői napon megkezdődött Rókusi csomópont átvételi folyamata. Hétfőtől minden irányban használható a kereszteződés. A jelzőlámparendszer beüzemelése a hét folyamán történik meg. Az autóbuszok már használatba vették a kereszteződést; útvonaluk és megállójuk visszakerült a régi, megszokott helyre. A tervek szerint a tranzitforgalmat június közepén engedik vissza eredeti útvonalára. A csomópont várhatóan pár hétig próbaüzemben működik. A terelőútvonalak tábláit és útburkolati jeleit fokozatosan szüntetik meg.
Tovább »

Új szakaszba lépett az 1-es villamosvonal felújítása

2010. április 10., szombat · Egy hozzászólás

Új szakaszába lépett az 1-es villamosvonal felújítása, amely jelentős forgalomváltozásokkal jár. Április 9-től, péntektől a helyi személygépjármű-forgalom és a tömegközlekedés már ismét az eredeti rend szerint haladhat a Kossuth Lajos sugárúton a Damjanich utcáig. Április 12-étől, hétfőtől pedig új terelőútvonalon kell közlekedni a Rókusi csomópont környezetében. Az 1-es villamosvonal továbbra is munkaterület, útszűkületekre kell számítani. A közlekedésben fokozott figyelem szükséges.
Tovább »

Hétfőtől felújítások az 1-es villamos útvonalán

2009. augusztus 9., vasárnap · 5 hozzászólás

Hétfőtől, augusztus 10-étől részleges, egy-egy sávot érintő lezárásokra kerül sor a Kossuth Lajos sugárút és a Rókusi körút kereszteződésében, valamint útfelbontásokra a Rókusi körút mentén. A munkálatokkal párhuzamosan megkezdődnek a közműkiváltások is.
Tovább »