Rétvári: egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal

2017. augusztus 12., szombat · 2 hozzászólás

retvari_ence_gs

A kormány fontosnak tartja, hogy fiatalbarát, jövőorientált és kiszámítható politika megvalósításával járuljon hozzá a fiatalok képességeinek kibontakoztatásához, az aktív társadalmi szerepvállalásuk előmozdításához és a családalapításuk támogatásához – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek. Tovább »

Rétvári: tájékoztatták az iskolaigazgatókat a büfékben árusítható termékekről

2017. augusztus 10., csütörtök · Hozzászólok

Rétvári Bence

Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről – közölte a tárca parlamenti államtitkára csütörtökön, Budapesten. Tovább »

Rétvári: több mint egymillió diák kap ingyen tankönyvet

2017. augusztus 2., szerda · Hozzászólok

Szeptembertől már több mint egymillió diák kapja ingyen a tankönyveket, hiszen az általános iskolások mellett a középiskola első évfolyamát megkezdőknek, illetve szüleiknek sem kell fizetniük ezért – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán a TV2 Mokka című műsorában. Tovább »

Rétvári: augusztusban dupla családi pótlékot folyósítanak (FRISSÍTVE)

2017. július 29., szombat · 6 hozzászólás

Rétvári Bence; ADENAUER, Konrad

Augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombati, budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Rétvári: sok, korábban a távozását fontolgató orvos itthon gyógyít

2017. július 20., csütörtök · Hozzászólok

doktor_orvos_korhaz

Az elmúlt hét évben külföldi munkavállaláshoz engedélyt kérő magyar állampolgárságú orvosok egyharmada, a szakdolgozók egyötöde korábbi szándéka ellenére jelenleg is a magyar betegellátást segíti – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek. Tovább »

Rétvári: jóval több CT és MR szolgálja ma a betegek gyógyulását, mint 2010-ben

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

Nagyot lépett előre 2010 óta Magyarország a CT-MR berendezések számát tekintve, míg 2010-ben 30 MR berendezés volt használatban, mára Magyarországon 65 MR-berendezés van, 117 százalékkal, több mint duplájára emelkedett a gyógyításhoz használható MR eszközök száma – közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-vel. Tovább »

Rétvári: két év alatt háromszorosára nő a fesztiváltámogatási keret

2017. július 9., vasárnap · 2 hozzászólás

retvari_ence_gs

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) két év alatt háromszorosára növeli a fesztiváltámogatási keretet; újabb 250 millió forinttal emelkedik a vidéki és határon túli magyar fesztiválok támogatására szánt összeg az Emmi jövő évi költségvetésében. Tovább »

Következő oldal »