Labdarúgás: a listavezetőhöz látogat a Szeged-Grosics

2017. május 13., szombat · Hozzászólok

szeged2011_puskasakademia34_gs

Nem vár könnyű feladat a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatára a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, Klausz László együttese a listavezető Puskás Akadémia vendége lesz vasárnap. Tovább »

Labdarúgás: teher nélkül, de terhekkel utazik a SZEOL a Puskás Akadémiához

2016. augusztus 27., szombat · 2 hozzászólás

szeol_szolnok11_gs

A kéthetes szünet előtt egy roppant kemény kihívás vár az NB II hetedik fordulójában a SZEOL SC-re: Grünvald Attiláék vasárnap az előző szezonban még az élvonalban szereplő, és a lehetőségeivel a másodosztályban kiemelkedő Puskás Akadémia vendégei lesznek. Tovább »

Labdarúgás: a Puskás Akadémiánál folytatja a HFC erőnléti edzője

2016. augusztus 25., csütörtök · Hozzászólok

papp_robi_eromletioedzes07_gs

A hétvégén már nem láthatjuk a Hódmezővásárhelyi FC kispadján Papp Róbertet, a klub erőnléti edzőjét: a szakember lehetőséget kapott a Puskás Akadémiánál, amelyet meg is ragadott, így a felcsúti klubnál folytatja munkáját. Tovább »

Labdarúgás: Felcsúton vendégeskedett a HFC

2014. február 15., szombat · 7 hozzászólás

Három utánpótláscsapata mellett a HFC felnőttgárdája is a Puskás Akadémián töltötte a szombati napot. A vásárhelyiek U-15-ös, U-17-es és U-19-es csapatai az akadémia egyaránt az I. osztályba szereplő, egy évvel fiatalabb korosztályaival mérkőztek, míg a felnőttek ellenfele a szintén I. osztályú U-21-es gárdája volt. Tovább »