Szerdai programajánló: két idei francia film a Belvárosi moziban és egy kis esti szórakozás

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

mozi_film_vetites

A délelőtt folyamán a Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai várják a kicsiket, különböző foglalkozásokkal. Délután a Belvárosi moziban megtekinthető lesz A sóher című idei francia vígjáték, illetve később az Én és a mostohám című film is. Este pedig, aki egy kis laza szórakozásra és táncra vágyik a Tisza DOKK-on megteheti. Tovább »

Hétfői programajánló: a Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárának programjai gyerekeknek, illetve a Swingerklub című film felnőtteknek

2017. július 16., vasárnap · Egy hozzászólás

Swingerklub

Reggel 10 órától már szeretettel várja a gyerekeket, a Somogyi-könyvtár Odesszai és Csillagtéri fiókkönyvtára különböző foglalkozásokra, illetve a Belvárosi moziban 18:45-től vetítik a Swingerklub című dán vígjátékot. Tovább »

Hétvégi programajánló:Eldorádó Fesztivál a Grand Caféban és Autós Napok a Belvárosi Moziban

2017. július 14., péntek · Hozzászólok

auto_kocsi

Szombat délelőtt már programokat kínál a Grand Café Várkert, ugyanis elkezdődik az idei Eldorádó Fesztivál! Az Árkádban az Autó Kiállításhoz kapcsolódóan a Belvárosi Mozi filmeket vetít majd le egészen július 17.-ig, a Milleniumi Kávéházban pedig Indigó koncert lesz. Tovább »

Pénteki programajánló: Szent Andrási sÖRÖM és Szabad péntek a Hungiban

2017. július 13., csütörtök · Hozzászólok

magyar_vandor_sor

Idén a Békésszentandrási söröket csapolják Nektek liter számra a Söröm Fesztivál keretén belül, a Belvárosi mozi az eredeti Nabucco darabot vetíti le az érdeklődőknek, illetve a Hungiban „Szabad péntek, szabad terasz, szabad tánc” várja a szórakozni vágyókat. Tovább »

Pénteki programajánló: Anyegin, Malomfesztivál 2017 Warm Up

2017. július 6., csütörtök · Hozzászólok

dungaree_2016

Könyvbemutatóra vár a Hangoskönyvtár, színházi előadást játszik a Belvárosi Mozi, Szekeres András ad akusztikus koncertet a Nyugi Kertben, a Grand Café Várkertben pedig a Consecration, a Rosa Parks, a Dungaree, a Lucy Dreamin’ és a hendrigz hangol a Malomfesztiválra. Tovább »

Mesés papírjátékok – interaktív miniatűr papírszínház-kiállítás nyílik a Kass Galériában + FOTÓK

2017. július 6., csütörtök · Hozzászólok

kass07_gs

A mese valósággá válik a miniatűr papírszínházak világában. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt elkápráztató színházi játékfigurák közt mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, többek közt A varázsfuvola, a Csipkerózsika, és az Ezeregyéjszaka szereplőit is. A Schreiber–Gyermek–Színház című kiállítás július 12-én nyílik a Kass Galériában. Tovább »

Következő oldal »