Szentmihályon perdül táncra Mátyás király + VIDEÓ

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

matyasnak_tukore01

A szegedi Délikert Néptáncegyüttes és a Félegyházi Táncszínház szabadtéri táncjáték keretein belül mutatja be Corvin Mátyás uralkodását. Tovább »

Felvonultak a néptáncosok + FOTÓK

2017. július 7., péntek · 2 hozzászólás

neptancfeszt031kf

Megkezdődött a Martin György Néptáncfesztivál. Pénteken és szombaton a belépés a folklórestekre ingyenes, de jegyigényléshez kötött. Tovább »

Szabadtéri táncszínházzal ünneplik a Reformáció évét Szentmihályon

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

Július 15-én 21 órakor, a Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Házban, a Dél-Dunántúli Regionális Alapítvány szervezésében, a Reformáció évének alkalmából közel két órás, fergeteges szabadtéri táncszínházat rendeznek a szegedi Délikert Néptáncegyüttes és a Félegyházi Táncszínház közreműködésével. Tovább »

Jövő hétvégén kezdődik a Martin György Néptáncfesztivál

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

deszkineptanc

Július 7. és 9. között rendezik meg tizedik alkalommal a néptáncfesztivált. Idén az ifjúsági korosztályt várják, a nyolc együttes legjobb táncosait, énekeseit és a koreográfiákat pénzdíjjal jutalmazzák. A belépés a folklórestekre ingyenes, de jegyigényléshez kötött.
Tovább »

A szegedi Fonó Klub mintájára hoznának létre újabb klubokat az országban

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

nka_sajttaj004kf

A Halmos Béla Program tavalyi évéről és a kollégium későbbi terveiről beszéltek Szegeden. A tehetségek támogatása mellett ismereteket biztosítanak a zenészeknek, elősegítik a bel- és külföldi fellépéseket. A program egyik nagy sikere a Fonó Klub Szeged, példáját hamarosan követhetik más városokban is. Tovább »

Következő oldal »