Botka László makói elnökhelyettese is kapott ingyenes szegedi parkolóbérletet

2016. május 5., csütörtök · 52 hozzászólás

parkolojegyes_tabla02kf

Háromról hatra növekedett a szegedi parkolóbérletek ügyében folyó nyomozás gyanúsítottainak száma – jelentette be Szabó Bálint jogász, aki egyúttal felszólította Gazdag János makói politikust, fizesse be a szegedi önkormányzat kasszájába a 2010 előtt jogtalanul felvett bérletek árát. Tovább »

Nemzetközi bűnbandára csaptak le: negyven lányt futtattak szegediek Franciaországban + FOTÓK, VIDEÓ

2016. március 21., hétfő · 15 hozzászólás

dsc00172

Hétfőn hajnalban szálltak meg számos szegedi (valamint csanyteleki és hódmezővásárhelyi) épületet a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Készenléti Rendőrség munkatársai Szegeden. A rendkívüli sajtótájékoztatón megtudtuk, az érintett szegedi család negyven, többségében magyar lányt futtatott Franciaországban. A kerítőktől egy 40 millió forintos luxusautót is lefoglaltak. A nap folyamán Franciaországban is több embert állítottak elő. Tovább »

Nógrádi Tibor: Botka álljon elő a farbával a parkolási botrányban! – Nyilvánosak a listák (FRISSÍTVE)

2015. december 11., péntek · 81 hozzászólás

parkolas01a

A gyanú árnyéka vetül a városházára, azonnal nyilvánossá kell tenni minden listát, és elárulni, ki milyen jogcímen kapott 2013 előtt ingyenes parkolóbérletet – szögezi le a szegedi Fidesz elnök-frakcióvezetője. Az önkormányzat később közzétette a kedvezményezettek listáját. Tovább »

Nyomozás indult az érpataki polgármester ellen

2014. augusztus 7., csütörtök · 6 hozzászólás

erpatakpolgi1-600x400

Közösség elleni uszítás gyanúja miatt indít nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda Orosz Mihály Zoltán, érpataki független polgármester ellen, aki szombaton a Gázai övezetben dúló harcok palesztin áldozatai mellett való kiállás címén jelképesen felakasztatta Izrael vezetőit és megtaposta a zsidó állam zászlaját.
Tovább »

Bunda! 33 meccs, 50 gyanúsított itthon (FRISSÍTVE)

2013. február 4., hétfő · 2 hozzászólás

Magyarországon ötven embert gyanúsítottak meg 33 labdarúgó-mérkőzés eredményének manipulálása és az ezzel kapcsolatos fogadási csalás ügyében abban a nemzetközi bundabotrányban, amelyben egy nemzetközi bűnszervezet a gyanú szerint az Európai Unió országaiban mintegy 380, Európán kívül pedig további 300 futballmérkőzést bundázott meg – hangzott el az öt ország nemzetközi nyomozócsoportjának közös tevékenységét ismertető sajtótájékoztatón hétfőn.
Tovább »

Az alvilágból csapott le a belső elhárítás

2012. június 8., péntek · 3 hozzászólás

A Népszabadság rendőrségi forrásai szerint – ha igazak a gyanúsításban megfogalmazott állítások – V. László a legjobb pontokon épült be a rendőrségbe, és nem három éve, ahogy azt korábban sejtetni engedték, hanem már legalább öt éve. Mostani lebukását az okozta, hogy a belső elhárítás is beépült az alvilágba.
Tovább »

Következő oldal »