Botka László makói elnökhelyettese is kapott ingyenes szegedi parkolóbérletet

2016. május 5., csütörtök · 52 hozzászólás

parkolojegyes_tabla02kf

Háromról hatra növekedett a szegedi parkolóbérletek ügyében folyó nyomozás gyanúsítottainak száma – jelentette be Szabó Bálint jogász, aki egyúttal felszólította Gazdag János makói politikust, fizesse be a szegedi önkormányzat kasszájába a 2010 előtt jogtalanul felvett bérletek árát. Tovább »

Nemzetközi bűnbandára csaptak le: negyven lányt futtattak szegediek Franciaországban + FOTÓK, VIDEÓ

2016. március 21., hétfő · 15 hozzászólás

dsc00172

Hétfőn hajnalban szálltak meg számos szegedi (valamint csanyteleki és hódmezővásárhelyi) épületet a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Készenléti Rendőrség munkatársai Szegeden. A rendkívüli sajtótájékoztatón megtudtuk, az érintett szegedi család negyven, többségében magyar lányt futtatott Franciaországban. A kerítőktől egy 40 millió forintos luxusautót is lefoglaltak. A nap folyamán Franciaországban is több embert állítottak elő. Tovább »

Nógrádi Tibor: Botka álljon elő a farbával a parkolási botrányban! – Nyilvánosak a listák (FRISSÍTVE)

2015. december 11., péntek · 81 hozzászólás

parkolas01a

A gyanú árnyéka vetül a városházára, azonnal nyilvánossá kell tenni minden listát, és elárulni, ki milyen jogcímen kapott 2013 előtt ingyenes parkolóbérletet – szögezi le a szegedi Fidesz elnök-frakcióvezetője. Az önkormányzat később közzétette a kedvezményezettek listáját. Tovább »

Nyomozás indult az érpataki polgármester ellen

2014. augusztus 7., csütörtök · 6 hozzászólás

erpatakpolgi1-600x400

Közösség elleni uszítás gyanúja miatt indít nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda Orosz Mihály Zoltán, érpataki független polgármester ellen, aki szombaton a Gázai övezetben dúló harcok palesztin áldozatai mellett való kiállás címén jelképesen felakasztatta Izrael vezetőit és megtaposta a zsidó állam zászlaját.
Tovább »

Bunda! 33 meccs, 50 gyanúsított itthon (FRISSÍTVE)

2013. február 4., hétfő · 2 hozzászólás

Magyarországon ötven embert gyanúsítottak meg 33 labdarúgó-mérkőzés eredményének manipulálása és az ezzel kapcsolatos fogadási csalás ügyében abban a nemzetközi bundabotrányban, amelyben egy nemzetközi bűnszervezet a gyanú szerint az Európai Unió országaiban mintegy 380, Európán kívül pedig további 300 futballmérkőzést bundázott meg – hangzott el az öt ország nemzetközi nyomozócsoportjának közös tevékenységét ismertető sajtótájékoztatón hétfőn.
Tovább »

Az alvilágból csapott le a belső elhárítás

2012. június 8., péntek · 3 hozzászólás

A Népszabadság rendőrségi forrásai szerint – ha igazak a gyanúsításban megfogalmazott állítások – V. László a legjobb pontokon épült be a rendőrségbe, és nem három éve, ahogy azt korábban sejtetni engedték, hanem már legalább öt éve. Mostani lebukását az okozta, hogy a belső elhárítás is beépült az alvilágba.
Tovább »

Jozef Rohác továbbra is hallgat

2012. április 14., szombat · Hozzászólok

Megtagadta a vallomástételt pénteki kihallgatásán a Fenyő János médiavállalkozó tizennégy évvel ezelőtti meggyilkolásával gyanúsított Jozef Rohác, s a múlt héten letartóztatott feltételezett társa sem működik együtt a hatóságokkal – írja a Magyar Nemzet szombati száma.
Tovább »

Gyimesi a környezetgazdálkodási kft.-ről + VIDEÓ

2011. március 8., kedd · 4 hozzászólás

Visszaélések gyanúja miatt nyomoznak a városi cégnél, zártülésen tárgyalta meg a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. gazdálkodásáról szóló jelentést a gazdasági és pénzügyi átvételi ideiglenes bizottság.
Tovább »

Szabó Ferenc reagál a környezetgazdálkodási kft. ügyében

2011. március 4., péntek · 17 hozzászólás

Délelőtti cikkünkben beszámoltunk róla, hogy az átvilágító bizottság a Nemzeti Nyomozó Irodához fordul, mert a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nél a testület határozata szerint a cég gazdálkodásának vizsgálata során komolyan felmerült a számviteli és egyéb törvények megsértése is. A kft. vizsgálati időszakában ügyvezetői posztot betöltő Szabó Ferenc közleményben reagált az üggyel kapcsolatban, melyet alább változatlanul közlünk.
Tovább »

A Nemzeti Nyomozó Irodához fordultak az átvilágítók

2011. március 4., péntek · 41 hozzászólás

A Nemzeti Nyomozó Irodát kérte fel az átvilágító bizottság, hogy a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nél folytasson vizsgálatot, mert a testület határozata szerint a cég gazdálkodásának vizsgálata során komolyan felmerült a számviteli és egyéb törvények megsértése is. A bizottság további tételes vizsgálatokat rendel el a cégnél – tájékoztatta portálunkat az ülést követően Gyimesi László (Fidesz-KDNP) a bizottság elnöke.
Tovább »

Őrizetbe vették a nemzetvédelmi egyetem rektorát

2010. február 16., kedd · 10 hozzászólás

Meg nem erősített információk szerint őrizetbe vették Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát. Az intézményben korrupció gyanúja miatt tartott házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda. A gazdaságvédelmi főosztály munkatársai számítógépeket és iratokat foglaltak le a rektor irodájából – olvasható a Magyar Nemzet honlapján.
Tovább »

Ma döntenek Dávid Ibolyáék mentelmi jogáról

2009. szeptember 15., kedd · 7 hozzászólás

A legfőbb ügyész által a tavalyi MDF-es lehallgatási botrány miatt folytatott nyomozás során kérte ki Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogát, melyről ma zárt ülésen dönt a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság – értesült a Magyar Nemzet. Tovább »

Ki akarta megöletni Horn Gyulát?

2009. július 27., hétfő · 5 hozzászólás

Draskovics polgártársnak sincsenek gerincbántalmai, ezért ő és csapata végre-valahára leporolhatja a Horn-aktát, hogy minden kétséget kizáróan tisztázzák, volt-e köze Boross Péter akkori miniszterelnöknek a Horn Gyula elleni merényletkísérlethez.

Tovább »

Kormányzati negyed: ki a felelős 10 milliárd elköltéséért?

2009. július 10., péntek · Hozzászólok

A meg nem valósuló kormányzati negyedre eddig 10 milliárd forintot költött el a szocialista kormány, de a mai napig nem került nyilvánosságra, hogy ki a felelős mindezért – számolt be a Magyar Nemzet a Fidesz sajtótájékoztatójáról. Az ügyben indult hűtlen kezelés miatti nyomozás érintheti Gyurcsány Ferencet és több miniszterét is, az ellenzéki párt ezért követeli most a vizsgálat nyilvánosság előtti lefolytatását. Tovább »

Ismeretlen eredetű szállítmány – heroinhoz kellett?

2008. július 5., szombat · Hozzászólok

Tíz tonna, heroin előállítására alkalmas vegyszert foglaltak le a rendőrök Szegeden egy cseh teherautóban – adta hírül az MTI és a Hirado.hu. A vegyszerből tízmillió halálos adag heroint lehetett volna gyártani. Hasonló akció volt pár napja Szlovéniában is. Tovább »

Ismeretlen eredetű szállítmány rendőrkézen

2008. július 5., szombat · Hozzászólok

Ismeretlen eredetű szállítmányt foglaltak le nemrég a rendőrök egy cseh teherautóban Szegeden, az üggyel kapcsolatban két magyar és két cseh férfi ellen indítottak eljárást – tájékoztatott szombaton a rendőrség. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a kábítószercsempész

2008. június 6., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Városi Bíróság egy hónapra elrendelte pénteken annak a férfinak az előzetes letartoztatását, akinek gépkocsijában több mint tíz kilogramm heroint találtak a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese az MTI-t. Tovább »