Vízilabda: lassan kijön a szegedi csajok befektetett munkája

2017. március 22., szerda · Hozzászólok

sznvse_szentes10_gs

Bejutott a legjobb négy közé a női vízilabda OB I-ben a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, miután a harmadik meccset behúzta a Szentes ellen. A Kurca-partiak elleni kulcsmeccsen három gólig jutó Lengyel Anett úgy érzi, most jön ki az a rengeteg munka, amit elvégeztek a szezon eleje óta. Tovább »

Női vízilabda: Szentesen nyert az SZNVE – Harmadik mérkőzés dönt a továbbjutásról

2017. március 14., kedd · Hozzászólok

sznve-szentes012kf

Kiélezett mérkőzésen ismét az idegenben játszó csapat diadalmaskodott, így harmadik mérkőzés dönt arról, hogy ki jut tovább a Szeged-Szentes párharcból. Tovább »

Női vízilabda: ötméteresek után vette el a Szeged pályaelőnyét a Szentes + FOTÓK

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

sznve-szentes011kf

A rendes játékidőben nem sikerült dűlőre jutnia a csapatoknak, a Szentes pedig jobban bírta az ötméteres párbajt, így elvették a Szeged pályaelőnyét. Tovább »

Női vízilabda: eggyel nő a tét – a bajnoki elődöntőért játszik az SZNVE és a Szentes

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

szeged-szentes013kf

A Honvéd elleni találkozóval lezárult az alapszakasz Molnár Péter csapata számára, szerdán pedig már a rájátszással folytatódnak a küzdelmek. A Szeged és a Szentes több csörtén is túl van már az idei kiírásban, de a legfontosabb párharc csak most következik. Tovább »

Női vízilabda: az elsőt elveszítették a szegedi csajok a hétvégén

2016. október 29., szombat · Egy hozzászólás

szentes_szeged11_gs

Sűrű hétvégére várt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatára, amely két mérkőzésen is medencébe ugrik szombaton és vasárnap: az első, Dunaújváros elleni találkozón nem sikerült megállítaniuk a vendégeket Molnár Péter tanítványainak. Tovább »

Labdarúgás: bízik a további lehetőségekben Molnár Péter

2016. október 25., kedd · Hozzászólok

hfc_szeged_2011_26_gs

Peches meccset játszott a Soroksárral a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II 14. fordulójában, Germán Tamásék ugyan ziccerek sokaságát dolgozták ki, ám mégis pont nélkül hagyták el a pályát. A csapatban ezen a meccsen debütált a nyáron igazolt Molnár Péter, a kapussal tekintettünk vissza a hétvégén történtekre. Tovább »

Női vízilabda: meggyőző siker a szegedi lányoktól + FOTÓK

2016. október 12., szerda · Hozzászólok

szeged-tatabanya022kf

Megvan az első győzelme az idei bajnokságban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetemnek: Molnár Péter tanítványai három negyeden keresztül gólt sem kaptak a Tatabányától, amelyet kiütöttek a szerdai bajnokin. Tovább »

Vízilabda: Öt új játékos a Szeged Betonnál

2009. június 21., vasárnap · Hozzászólok

Lassan, de biztosan kialakul a következő évi játékoskeret a Szeged Beton LEN-kupa-győztes vízilabdacsapatánál. Heten már szerződést hosszabbítottak, öt új játékost is igazolt a klub. A távozók listáján is komoly nevek találhatóak. Tovább »

Alakul a Szeged Beton kerete

2009. június 6., szombat · Hozzászólok

betonykazany22Újfajta érdekeltségi rendszert vezetnek be a következő szezontól a Szeged Beton férfi vízilabdacsapatánál: a játékosok fizetésének egy részét a bajnoki eredményességtől függően utalják át a vezetők. Minderről Körtvélyessy Péter elnök számolt be a SZEGEDma.hu-nak, s természetesen a jövő évi kerettel kapcsolatos tudnivalókról is beszélt. Tovább »