Kosárlabda: az Eb-n is szép eredményért száll harcba a szegedi edző csapata

2017. augusztus 3., csütörtök · Hozzászólok

eyof_gyor2017_basketball_250717_photo_melinda_havasi_02379

Az EYOF-on szerzett ezüstérem után péntektől már a korosztályos Európa-bajnokságon lép pályára a magyar U16-os válogatott. A győri tornát, valamint az előttük álló kihívást a szövetségi edzővel, Mészárosné Kovács Andreával értékeltük. Tovább »

Női kosárlabda: nüanszon múlt a még nagyobb magyar siker az Európa-bajnokságon

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

noi_kosarlabda_valogatott

Egyetlen ponttal kapott ki Olaszországtól a nyolcaddöntőben a magyar női kosárlabda válogatott a csehországi Európa-bajnokságon, így a 9-12. helyen zárta a kontinensviadalt. Ezzel együtt már azzal sikert ért el Stefan Svitek csapata, hogy továbbjutott csoportjából, Mészárosné Kovács Andreával, a Szegedi Kosárlabda Egylet edzőjével tekintettünk vissza a magyar csapat Eb-szereplésére. Tovább »

Női kosárlabda: kemény csoportban kezdi meg Európa-bajnoki szereplését a válogatott

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

magyar_noi_kosarlabda

Az olimpiai ezüstérmes Spanyolország ellen lép pályára péntek este női kosárlabda-válogatottunk a csehországi kontinenstornán. Mészárosné Kovács Andreával, a Szegedi Kosárlabda Egylet edzőjével latolgattuk az esélyeket a rajt előtt. Tovább »

Kosárlabda: fél lábbal az A csoportban az ABCOM-Szeged + FOTÓK

2012. április 25., szerda · Hozzászólok

Nem túl magas színvonalú mérkőzésen tartotta az élvonalbeli tempót az ABCOM-Szeged a BEAC elleni osztályozó első meccsén, s rutinjának, valamint koncentráltabb játékának köszönhetően nagyarányú győzelmet aratott.
Tovább »

Kosárlabda: a bajnoki cím után osztályozóra készül az ABCOM-Szeged

2012. április 19., csütörtök · Hozzászólok

Kedd este az amatőr női NB I döntőjének második találkozóján az ABCOM-Szeged kosarasai magabiztosan győzték le ellenfelüket, megnyerve a kiírást, és a jogot az osztályozóra az élvonalbeli tagságért.
Tovább »

Kosárlabda: aranyérmes az ABCOM-Szeged, jöhet az osztályozó + FOTÓK

2012. április 17., kedd · 4 hozzászólás

A várakozásoknak megfelelően sima, nagy arányú győzelmet aratott az ABCOM-Szeged KE az amatőr női NB I döntőjének második, hazai találkozóján a Nagykanizsa ellen, ezzel megnyerte a kiírást és jogot szerzett az osztályozóra az élvonalbeli tagságért.
Tovább »

Kosárlabda: idegenben nyert az ABCOM-Szeged a döntőben

2012. április 14., szombat · Hozzászólok

A hétvégi kupadömpingben az ABCOM-Szeged KE női kosarasai bajnoki döntőt játszottak. Az NB I/B rájátszásának döntőjében Nagykanizsáén vendégszerepeltek Fürész Emőkéék, és győzelemmel várhatják a második, hazai találkozót.
Tovább »

Kosárlabda: egyre közelebb az élvonalhoz az ABCOM-Szeged

2012. április 5., csütörtök · Egy hozzászólás

Pénteken délután 17.30-tól játssza a másodosztályú női kosárlabda-bajnokság rájátszásbeli elődöntőjének hazai visszavágóját az ABCOM-Szeged KE együttese a PEAC ellen. A magabiztosan nyert első meccs után a csapat már előrébb tekint.
Tovább »

Kosárlabda: ráijesztett a MAFC a szegedi lányokra

2012. január 29., vasárnap · Hozzászólok

Az első negyedben ráijesztett, a folytatásban aztán már kénytelen volt behódolni a MAFC az ABCOM-Szeged KE kosarashölgyeinek az amatőr női kosárlabda NB I fővárosban rendezett mérkőzésén.
Tovább »

A Hepp-kupa után sem áll meg az élet az ABCOM-Szegednél

2012. január 9., hétfő · 2 hozzászólás

Veretlenül zárta a tavalyi évet az Amatőr Női Nemzeti Bajnokságban az ABCOM-Szeged KE kosárlabdacsapata, az első januári hétvégén pedig a Hepp-kupa hazai rendezésű döntőjében is diadalmaskodni tudott.
Tovább »

Kosárlabda: szombaton kezdi az NB I/B-t a Szeged KE

2011. szeptember 21., szerda · Hozzászólok

A hétvégén kezdte volna meg szereplését az amatőr bajnokságban a Szeged KE női kosárlabdacsapata, azonban az 1. fordulóbeli ellenfél, a Vasas-Csata halasztást kért.
Tovább »

Kosárlabda: régi-új arcokkal az NB I/B-ben a lányok + FOTÓK

2011. augusztus 26., péntek · 2 hozzászólás

kosar_edzes13_gs Hosszas huzavona után augusztusban eldőlt, hogy az NB I/B-nek is nevezett amatőr bajnokságban indul el a szegedi női kosárlabdacsapat. A klubnál régi arcok tűntek fel, miközben kilenc korábbi játékos távozott.
Tovább »

Kosárlabda: súlyos Mediteam-vereség a Hepp-kupa elődöntőjében

2011. május 28., szombat · Hozzászólok

Nagyarányú vereséget szenvedett a Laklóth Annát nélkülöző Mediteam Szeged a női kosárlabda Hepp-kupa elődöntőjében a BEAC együttesétől, így címvédőként vasárnap már csak a harmadik helyért mérkőzhetnek a hazai SMAFC-NYME-vel.
Tovább »

Kosárlabda: címvédésre készül a Mediteam a Hepp-kupában

2011. május 27., péntek · Hozzászólok

A Szekszárd, a Baja és a Pécs együttesének legyőzésével kivívta magának a jogot a női kosárlabda Hepp-kupa négyesdöntőjében való részvételre az idén bajnoki negyedik Mediteam Szeged együttese, a kupa címvédője. Időközben megindult a mozgolódás a kluboknál, Szegeden is komoly személyi változások várhatóak a csapaton belül.
Tovább »