Botka: megélhetési minimumot kell bevezetni (FRISSÍTVE)

2017. május 1., hétfő · 35 hozzászólás

Kunhalmi Ágnes; Botka László; Molnár Gyula

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint megélhetési minimum bevezetésére van szükség. Botka László pártja május 1-jei rendezvényén hétfőn Budapesten azt mondta, “itt az idő, hogy elzavarjuk a kormányt!”, “Orbán országlásának legyen végre vége, szüntessük meg a nemzeti nyomor rendszerét!” Tovább »

30 méteres óriás lánchintával is vár a szegedi majális

2017. április 21., péntek · Egy hozzászólás

majalis03_gs

A békebeli majálisokat idézik meg idén is Szegeden sült kolbásszal, sörrel és vidámparkkal, az újszegedi ligetben azonban nemcsak vurstli és koncertek várják az érdeklődőket, hanem Rendőrnap és Military Majális is. Tovább »

A Mályva téren tartották a Szőregi Majálist + FOTÓK

2016. május 4., szerda · Hozzászólok

szoreg_majalis

Rózsavölgyi József önkormányzati képviselő kezdeményezésére, immár hagyományosan a Mályva téren majálisoznak a Szőregi Baráti Társaság, a Szőregi Gazdakör és a Szőreg-Kübekházi Hármashatár Vadásztársaság tagjai. A rendezvényre kilátogatott Bagi Ádám, a vadásztársaság elnöke, Szeles Sándor vadászmester és Kerekes Ferenc, a Gazdakör elnöke is. Tovább »

Giccsparádé a zöldben: „Éljen május 1-je!” – olcsó népünnepély drága sörrel + FOTÓK

2015. május 1., péntek · 54 hozzászólás

majalis10kf

Ne gondolkodj, egyél, igyál, és szórakozz! Semmi sem változik, az újszegedi Ligetben évről évre ugyanazt kínálja a majális: olcsó vásári komédiát és drága sört, mindemellé szinte elviselhetetlen zajt és piszkot a környéken élőknek. Tovább »

A Fidesz a keményen dolgozókról, a DK az elfeledettekről, Vona a halálbüntetésről beszélt május elsején

2015. május 1., péntek · 2 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A Fidesz szerint ma a keményen dolgozó emberek figyelmet és támogatást kapnak a kormánytól, Gyurcsány azonban úgy fogalmazott május 1-jén: a rendszerváltozás óta elfeledett hatmillió embernek igazságot kell adni. Az LMP szerint a legalsóbb rétegnek is biztosítani kellene a létminimumot, Vona Gábor pedig a halálbüntetés kapcsán kezdeményezne parlamenti vitanapot. Tovább »

Következő oldal »