Kósa: meg kell védeni a rezsi- és az adócsökkentés politikáját

2017. február 8., szerda · Hozzászólok

Kósa Lajos

A rezsi- és az adócsökkentés politikájának megvédése, a menekültügyi őrizet intézményének visszaállítása és újabb atipikus foglalkoztatási formák bevezetése – Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető tájékoztatása szerint többek között ezek lesznek a legfontosabb jogalkotási feladatok a június közepéig tartó tavaszi parlamenti ülésszakban. Tovább »

Debreczeni József Szegeden: „Egyelőre a baloldalon nem sok optimizmusra okot adó jelenség van”

2017. február 6., hétfő · 13 hozzászólás

debreczeni_jozsef_sajttaj005kf

A politikus a baloldal választási esélyeiről, Botka László miniszterelnöki ambícióiról és Gyurcsány Ferenc szombati évértékelőjéről beszélt sajtótájékoztatóján. Bizonyos kérdésekben ugyan egyetért a szegedi polgármesterrel, de nem örül annak, hogy Gyurcsány nem kívánatosságáról beszélt az MSZP volt választmányi elnöke. Tovább »

Lehetne nagyobb a gazdasági növekedés – állította Surányi György Szegeden + FOTÓK

2016. október 20., csütörtök · 8 hozzászólás

europai_magyarorszag_konferencia14_gs

Az MSZP-hez kötődő Pénzügykutató Zrt. tartott konferenciát Szegeden. Botka szerint távolodunk Európától, Lengyel László visszaépítené a korábbi önkormányzati rendszert, Surányi György nagyobb gazdasági növekedéshez javasolna módszert. Beszámolónk a rendezvényről. Első rész. Tovább »

Lengyel László: „Előbb a városok mennek csődbe, aztán az ország”

2011. november 16., szerda · 24 hozzászólás

Aki szeretné kivívni az emberek figyelmét, annak tudnia kell figyelni értelmes emberekre. Az MSZP-nek most ezt az erényt kell gyakorolnia, hangsúlyozta Kozma József, az MSZ frakció szegedi elnöke felkonferálva a Baloldali Páholy vendégét, Lengyel László politológust, közgazdászt, publicistát, aki a Mi lesz veled Magyarország? témakörben beszélgetett el az újságírókkal.
Tovább »