Bakondi: Botkáék elképzelése beláthatatlan következményekkel járna

2017. szeptember 17., vasárnap · 9 hozzászólás

Huszonnegyedik órájához érkezett az Európai Unió, hogy átvizsgálja az eddigi, kudarcokkal teli migrációs politikáját – jelentette ki a SZEGEDma.hu-nak adott interjújában a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Bakondi György arról is beszélt portálunknak: a kötelező betelepítési kvóta sikertelen, és ha a baloldal a kerítés lebontását szorgalmazza, akkor egyértelműen a féktelen, ellenőrizetlen illegális bevándorlás híve. Tovább »

Kunhalmi után Botka is álproblémának tartja a bevándorlást + VIDEÓK

2017. szeptember 9., szombat · 4 hozzászólás

Botka László most 2017-ben gyakorlatilag ugyanazt üzeni egy videóban, amit Kunhalmi Ágnes 2015-ben. A szocialisták budapesti elnöke akkor az egész bevándorlási kérdést álproblémának nevezte, amikor közel másfél millió migráns tartott Magyarország felé – olvasható a ballator18ker.blogstar.hu-n. Tovább »

Index: Botka László vöröslő fejjel osztotta ki Kunhalmi Ágnest

2014. október 18., szombat · 83 hozzászólás

botka-tóbiás

Néhol indulatossá vált a vita az MSZP szombati választmányán, ahol a szocialisták a választási eredményeket értékelték. A szegedi győztes Botka László többször is félbeszakította azokat az MSZP-seket, akik relativizálni akarták a vereség mértékét. Botka Kunhalmi Ágnes budapesti elnöknek többek szerint vöröslő fejjel ment neki – írja az Index.hu. Tovább »

Orbán: megvan a harmadik győzelmünk

2014. október 13., hétfő · Hozzászólok

Gulyás Gergely; Kövér László; Szijjártó Péter; Pintér Sándor; Kubatov Gábor; Harrach Péter; Tarlós István; Orbán Viktor; Gyürk András; Rogán Antal

A Fidesz-KDNP önkormányzati választási sikerével “megvan a harmadik győzelmünk”, Budapesten pedig “több mint kétharmadunk van” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a Fidesz-KDNP önkormányzati választási eredményváró rendezvényén, a budapesti Bálna előtt felállított színpadon.
Tovább »

MSZP: a kormány újabb csapást mér a nyelvoktatásra

2013. december 14., szombat · 2 hozzászólás

Az MSZP szerint a kormány újabb csapást mér a nyelvoktatásra. Kunhalmi Ágnes, a szocialisták oktatáspolitikusa szombaton azt mondta az MTI-nek: a felnőttképzési törvény rendkívül nehéz helyzetbe hozza a kisebb nyelviskolákat és az egyéni vállalkozóként dolgozó magántanárokat azzal, hogy akkreditáltatniuk kell oktatási programjukat, milliós kauciót kell letenniük és jelentős adminisztrációra kényszerülnek.
Tovább »

Kunhalmi: a közoktatást nem lehet biflázással javítani (FRISSÍTVE!)

2013. szeptember 19., csütörtök · 8 hozzászólás

kunhalmi_agnes_forum01_gsAlattvalóvá teszi a pedagógusokat, és lassan működésképtelenné teszi a közoktatási rendszert a kormány – jelentette ki Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatási szakpolitikusa a Szegfű Klubban. A Fidesz közleményében viszont azt hangsúlyozza, hogy pedagógus-béremeléssel és ingyen tankönyvekkel indult a tanév Csongrád megyében.
Tovább »

Idén a tudásválság elmélyülése várható

2013. január 10., csütörtök · Egy hozzászólás

Milyen jövőt szánnak a magyar oktatásügynek? Van-e még hátrább? – ezekre a kérdésekre keresett választ Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatási szakpolitikusa, a Baloldali Páholy rendezvényének vendége, aki szerint kommunikációs panelekkel nem lehet elfedni a valóságot, a miniszterelnök politikája pedig lelepleződött. Az idén a tudásválság elmélyülése fog bekövetkezni.
Tovább »