“Ha fázol, vegyél el egy kabátot” – ételt is adtak a ruha mellé Szegeden + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. január 8., vasárnap · 13 hozzászólás

ha_fazol_vigyel_el_egy_kabatot01_gs

Elsőként a fővárosban a Vígszínház elé került ki a Szabadfogas mozgalom ruhatartója azzal a felirattal, hogy „ha fázol, vegyél el egy kabátot. Ha nem szeretnéd, hogy mások fázzanak, tegyél ide egyet.” Szegeden a nagyszínház elé hirdették meg az akciót. Tovább »

A jövő hét második felére némileg mérséklődik az extrém hideg

2017. január 8., vasárnap · Hozzászólok

A hét második felében némileg mérséklődik az extrém hideg, de akkor is csak maximum 5 Celsius-fokig melegedhet a levegő, a minimumok továbbra is többfelé mínusz 10 fok körül alakulnak. Emellett többször várható havazás is, az erős, olykor viharos szél miatt hóátfúvásokra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Attól, hogy bundásak, még ők is fáznak – figyeljünk az állatokra a nagy hidegben

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

kutya_tel_hideg

Bár a kutyáknak és a cicáknak van bundája, a -15 fokot ők sem élik túl. Éjszakánként extrém hideg időre készülhetünk, ne feledkezzünk meg kedvencünkről. Ha pedig kóbor állatot látunk az utcán, ne menjünk el mellette, segítsünk neki a túlélésben. Lehet, hogy valahová őt is hazavárják, vagy éppen egy ideiglenes befogadó nyújt neki menedéket addig, amíg szerető otthonra nem lel. Tovább »

Következő oldal »