Blogstar: Molnár Tamás olimpiai bajnokként is kivárta a sorát

2017. szeptember 4., hétfő · Egy hozzászólás

Molnár Tamás, háromszoros olimpiai bajnokkal beszélgetett a Blogstar.hu, többek között esett szó a szegedi vízilabda jelenéről, a TAO-s támogatási rendszerről és a vezetői feladatokról is. Interjú. Tovább »

Maglione: A FINA-nak fantasztikus élményt, Magyarországnak örökséget hagytak a vb-k

2017. augusztus 18., péntek · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Szinkronúszás

Julio Maglione, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke szerint ahogyan a két héttel ezelőtt “normál” világbajnokságon, úgy a vasárnap befejeződő masters vb-n is fantasztikus házigazda volt Magyarország. Tovább »

A FINA elnöke szerint a magyarországi volt minden idők legjobb világbajnoksága

2017. július 31., hétfő · Hozzászólok

Seszták Miklós

Minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. vizes világbajnokságot Julio Maglione, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet, a FINA elnöke a Papp László Budapest Sportarénában rendezett záróünnepségen. Tovább »

Kövér László: a magyar emberek összefogása és a FINA támogatása is kellett a sikerhez

2017. július 29., szombat · 18 hozzászólás

kover_laszlo_fina

A vasárnap záruló vb vége előtt kijelenthető, hogy Magyarország sikeresen rendezte meg a 17. vizes világbajnokságot, ehhez a vizes sportágak nemzetközi szövetségének (FINA) a támogatása és a magyar emberek összefogása is kellett – mondta Kövér László házelnök szombaton. Tovább »

Budapest rendezheti a 2024-es rövidpályás úszó-világbajnokságot (FRISSÍTVE)

2017. július 17., hétfő · Hozzászólok

uszas

A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) a magyarországi 17. vizes világbajnokság alatt, hétfőn döntött arról, hogy a 25 méteres medencés vb-nek 2022-ben az oroszországi Kazany, két évvel később pedig a magyar főváros lehet a házigazdája. Tovább »

Vizes vb 2017: letették a Dagály Uszodaközpont alapkövét

2015. május 16., szombat · Hozzászólok

Orbán Viktor; Tarlós István

Közösen tette le a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszínéül szolgáló Dagály Uszodaközpont alapkövét Orbán Viktor miniszterelnök, Julio C. Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere pénteken délelőtt.
Tovább »

A vízilabda-szabályok nemigen változnak már a riói olimpiáig

2014. augusztus 2., szombat · Hozzászólok

vizilabda_gs

Vízilabdában a 2016-os nyári olimpiáig nem lesznek a felnőtt világversenyeket érintő újabb szabályváltozások – valószínűsítette honlapján a hazai sportági szövetség azt követően, hogy a nemzetközi szövetség, a FINA illetékes szakmai testülete (TWPC) Isztambulban ülésezett.
Tovább »