A koraszülöttekért tartott jótékonysági estet a Szent Gellért Fesztivál + FOTÓK

2016. szeptember 27., kedd · Hozzászólok

szent_gellert_fesztival_hetfo80_gs

Rost Andrea ás Dolhai Attila részvételével adott koncertet a Szegedi Szimfonikus Zenekar a Dómban hérfő este – a jótékonysági koncerttel a Korábban Érkeztem Alapítványt támogatták. Tovább »

Jó ügyek szolgálatában a Szent Gellért Fesztivál – Hétfőn a koraszülöttekért muzsikálnak + FOTÓK

2016. szeptember 26., hétfő · Hozzászólok

maga_zoltan_koncert040mj

Szombaton Mága Zoltán hegedűművész a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyermekeiért muzsikált, hétfőn pedig a Korábban Érkeztem Alapítvány javára tartanak koncertet a fogadalmi templomban.
Tovább »

Vidámság a szokatlanul hűvös nyári éjszakában + FOTÓK

2016. július 17., vasárnap · Hozzászólok

en_es_a_kisocsem038kfAz új évadban alighanem az Én és a kisöcsém volt a szabadtéri legjobb produkciója. Bár még nincs vége az évadnak, a könnyed humorú operett kedves szereplőivel és laza szerelmi kapcsolataival melegséget varázsol még a szokatlanul hűvös szegedi nyáresti éjszakába is.
Tovább »

Alig két nap alatt össze is áll a szabadtéri operettprodukciója

2016. július 13., szerda · 3 hozzászólás

en_es_a_kisocsem_kozonsegtalalkozo003kfKamaradarabnak készült, szabadtéri előadás lett belőle. Eisemann Mihály operettje egyenesen a Budapesti Operettszínházból érkezik a szegedi színházi éjszakába, így az Én és a kisöcsémmel folytatódik a szabadtéri játékok évada. A rendezővel és a szereplőkkel szerdán találkozhatott a közönség a Reök-palotában.
Tovább »

Dolhai Attila: Az elhivatottságom ezután is töretlen marad

2014. július 17., csütörtök · Hozzászólok

dolhai_attila01_gs

A Dóm téri színpad díszletein az utolsó ecsetvonásokkal tökéletesítenek, mialatt javában zajlanak a próbák. Ottjártunkkor zenekari hangolás és egy lovagló kislány színesítette az amerikai polgárháborús helyszínt. Dolhai Attilával az Elfújta a szél dekorációja között beszélgettünk műfajváltástól, sárkányhajózásról, nyelvtanulásról és arról, hogyan üti el az időt a családdal.
Tovább »

Gálaestet adnak Lévay-énekverseny győztesei

2011. július 4., hétfő · Hozzászólok

Az első Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny győztesei és neves magyar partnereik: Janza Kata, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter hétfőn este gálaesten lépnek fel a Budapesti Operettszínházban.
Tovább »

Hair a Szegedi Szabadtéri Játékokon + VIDEÓ

2010. augusztus 6., péntek · Hozzászólok

Látványos tömegjelenetekre, filmszerű látványra és fantasztikus szereposztásra számíthatnak azok, akik megnézik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei utolsó Dóm téri bemutatóját, a Hairt – árulta el Bagó Bertalan rendező a produkció pénteki közönségtalálkozóján a szegedi Reök-palotában.
Tovább »

Az Elisabeth újra a Szegedi Szabadtéri Játékokon

2009. augusztus 14., péntek · Hozzászólok

elisabeth27 Tizenegy év után a Budapesti Operettszínház sztárjaival szombattól újra láthatja Lévay Szilveszter és Michael Kunze musicaljét, az Elisabethet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége.
Tovább »

Elisabeth: A „nagyon magyar”

2009. augusztus 11., kedd · Hozzászólok

elisabeth1 Immár a második Elisbeth-közönségtalálkozóra került sor kedd délután a Reök-palotában, ahol a darab rendezőjét, a Budapesti Operettszínház igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort, a musical Rudolfját, Dolhai Attilát, a Halált megtestesítő Szabó P. Szilvesztert és a Zsófiát alakító Molnár Piroskát köszönthették az érdeklődők. A musicalt augusztus 15-től láthatja a nagy érdemű a szabadtéri színpadán.

Tovább »

„Szentivánéj” a szegedi csillagtetős színpadon

2008. július 25., péntek · Hozzászólok

A Dóm térről meghódítani a világot

Fotók: Gémes Sándor

Péntek este volt a nagy trió: Kerényi Miklós Gábor, Müller Péter Sziámi és Szakcsi Lakatos Béla világmusicaljének ősbemutatója a Dóm téren. Az alkotók szerint a Szentivánéji álom az emberek zenéje, a világ első „worldmusicalje”. A látványos show-elemeket, táncot, színpadi mozgást és pazar díszleteket, jelmezeket felvonultató előadásnak már a csütörtöki főpróbája is dübörgő sikert aratott. Tovább »

Péntek: színházak és kamionok

2008. július 18., péntek · Hozzászólok

Szokás szerint a pénteki programokban valóban dúskálhatunk, olyannyira, hogy nem is említjük meg az összeset. A bőség zavarában így is nehéz lesz eldönteni: hová menjünk ma és holnap. Tovább »

Szabadtéri: A világot jelentő musical

2008. július 17., csütörtök · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

A Szegedi Szabadtéri Játékok következő darabja, a Szentivánéji álom című világmusical szereplőivel tartottak szerdán közönségtalálkozót. Az eseményen Szabó P. Szilvesztert, Dolhai Attilát, Vágó Bernadettet, Janza Katát és Bereczki Zoltánt (képünkön balról jobbra) kérdezte a darabbal, a társulattal és a musicallel kapcsolatos gondolatairól Herczeg Tamás Reök-igazgató. Tovább »