Vízilabda: a hetedik helyért játszhat a Contitech Szeged Diapolo a BVSC elleni vereséget követően

2017. április 19., szerda · Hozzászólok

szeged-bvsc020kf

A férfi vízilabda OB I. rájátszásának első mérkőzésén a BVSC otthonában szerepelt Varga Péter együttese, ahol nem sikerült megtörnie rossz sorozatát, ismét vereséget szenvedett a fővárosi együttestől. Ezzel az is eldőlt, hogy a szegedi gárda a 7-8. helyért küzdhet meg a bajnokságban. Tovább »

Vízilabda: még nem biztos a Szeged harmadik helye + FOTÓK

2016. február 19., péntek · Egy hozzászólás

szeged_bvsc23_gs

A meccs elején hátrányba került a ContiTech Szeged Diapolo, amelyet ugyan eltüntetett a meccs végére, de végül nem élt az esélyeivel, így kikapott a BVSC-től a harmadik hely szempontjából kulcsfontosságú meccsen. Tovább »

Vízilabda: nagy küzdelemben maradt alul a Szeged a BVSC ellen + FOTÓK

2015. március 18., szerda · Hozzászólok

sznve-bvsc04kf

Bár végig egyenrangú ellenfele volt a vendég BVSC-nek, végül vereséget szenvedett a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely így a hatodik helyen zárta a női vízilabda OB I középszakaszát.
Tovább »

Vízilabda: nem tudta megfogni a Szeged a BVSC-t + FOTÓK

2014. december 2., kedd · Hozzászólok

szeged_bvsc10_gs

Nem tudta megállítani ellenfelet támadásait, így végül komoly különbségű vereséget szenvedett hazai vízben a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a BVSC-Zugló ellen.
Tovább »

Vízilabda: hatodikként zártak a szegedi lányok + FOTÓK

2014. május 1., csütörtök · Hozzászólok

szeged_bvsc_019_ia

A nagyszünetben még vezetett a Szeged a BVSC ellen, azonban a második félidőnek csak a legvégén tudtak újfent betalálni Dalmády Szandráék, így elvesztették az 5. helyért vívott párharc második meccsét is.
Tovább »

Vízilabda: megszorongatta az oroszokat a Lakó-csapat + FOTÓK

2012. szeptember 14., péntek · Hozzászólok

Egy győzelemmel, majd egy vereséggel folytatta szereplését a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata a hazai rendezésű III. Taylor&Nash Kupán.
Tovább »

Vízilabda: BVSC-diadal gólzáporban + FOTÓK

2011. november 16., szerda · 6 hozzászólás

Nem sikerült megfognia a kupagyőztes BVSC-t a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas női vízilabdacsapatának, Lakó Gábor tanítványai gólzáporos meccsen maradtak alul.
Tovább »

Vízilabda: a friss kupagyőztest fogadja az Universitas

2011. november 15., kedd · Hozzászólok

Komoly megmérettetés vár szerda este 19 órától a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas OB I-es női vízilabdacsapatára: a friss kupagyőztes, a döntőben a címvédő Szentest legyőző BVSC érkezik az újszegedi sportuszodába.
Tovább »

Vízilabda: Beton-biztos győzelem a BVSC ellen + FOTÓK

2011. október 29., szombat · Hozzászólok

A pénteki parádés pécsi pólófieszta után újabb magabiztos győzelmet aratott a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I-ben szombat este az újszegedi sportuszodában. Az ifjak ismét több szerephez jutottak.
Tovább »

Vízilabda: két kötelező győzelem előtt a Beton

2011. október 28., péntek · Hozzászólok

A szombati Bajnokok Ligája bravúr után két bajnoki mérkőzéssel folytathatja sikersorozatát a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata: péntek este Pécsen, szombaton pedig a BVSC ellen hazai környezetben szállnak vízbe Vincze Balázs tanítványai.
Tovább »

Vízilabda: vereséggel zárta a középszakaszt az Universitas + FOTÓK

2011. március 5., szombat · Hozzászólok

bvsc-szeged-12 Meglepetésre vereséget szenvedett a Taylor&Nash Universitas Szeged női vízilabdacsapata az OB I középszakaszának 9. fordulójában. Ezzel a mérkőzéssel Godova Gábor tanítványainak véget ért a középjáték, rájátszásbeli részvételük pedig e vereségtől függetlenül biztosított.
Tovább »

Vízilabda: szegedi gólparádé a Szőnyi úton (FRISSÍTVE)

2011. február 5., szombat · Hozzászólok

Kötelező győzelem várt a Szeged Beton férfi vízilabdacsapatára ma kora este a budapesti Szőnyi úti uszodában, ahol az ob I 16. fordulójában a BVSC ellen szálltak vízbe Molnár Tamásék. Kásás Zoltán tanítványai könnyedén múlták felül zsinórban harmadik idegenbeli ellenfelüket is.
Tovább »

Vízilabda mk: parádés játékkal döntőben az Universitas (FRISSÍTVE) + HANG, FOTÓK

2010. november 19., péntek · 4 hozzászólás

universitas_bvsc03_gs Hatalmas mérkőzésen, fantasztikus játékkal, ötgólos győzelmet aratott az Taylor&Nash Universitas Szeged női vízilabdacsapata a BVSC ellen a magyar kupa elődöntőjében a Szőnyi úti uszodában péntek este. A mérkőzést a helyszínről online közvetítettük.
Tovább »

Vízilabda: az Universitas a döntőért megy a Szőnyi útra

2010. november 18., csütörtök · Hozzászólok

Fontos és várhatóan nagyon izgalmas, kiélezett küzdelmet ígérő mérkőzést vív péntek este 18 óra 30 perctől a Taylor&Nash Universitas Szeged női vízilabdacsapata a magyar kupa elődöntőjében a Szőnyi úton a BVSC együttese ellen. A mérkőzést a helyszínről online közvetítjük.
Tovább »