Több mint kétszázan tűztek zöld szalagot – az algyői iskola új vezetője ellen tüntettek

2017. július 25., kedd · 27 hozzászólás

algyoi_tuntetes_mj_39

Nem adta le az éves előírt matematika tananyagot, nem vigyázott az osztálykiránduláson a rábízott gyerekekre, vezetői pályázata idézetekkel teletűzdelt, célok nélküli sablonszöveg – többek között ezeket fogalmazták meg az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola élére kinevezett Gondáné Pál Ildikóval szemben az intézmény előtt tartott tüntetésen. A résztvevők hangsúlyozták, nem politikai kérdésről van szó, hanem arról, hogy alkalmatlannak tartják szakmailag a poszt betöltésére. Tovább »

Megduplázta Kopasz Bálint támogatását Algyő

2017. július 21., péntek · Hozzászólok

algyo_testuleti001kf

Újabb egy évig támogatja Kopasz Bálintot az algyői képviselő-testület – erről is döntött ülésén a grémium. Hamarosan útfelújítások kezdődnek a nagyközségben, ám az iskola külső rekonstrukciója csúszik, érvényteleníteni kellett ugyanis a közbeszerzést, akárcsak a délnyugati lakóparknál az út, járda és csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítésére vonatkozót, a jelentkezők ugyanis hibás ajánlatokat tettek.
Tovább »

Gesztenyefát ültettek az algyői iskolások + FOTÓK

2017. április 30., vasárnap · Hozzászólok

szechenyi_2020_kohezios_alap

faultetes007kf

Csongrád megye minden településén fákat ültettek a Csongrád Megyei Önkormányzat projektje keretében a Föld napjához kapcsolódóan. Algyőn az iskola előtti tér vadgesztenyefával gazdagodott. Tovább »

A megbízott iskolaigazgatót támogatja az algyői képviselő-testület többsége

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

algyo_iskola002kf

Immár harmadjára írtak ki pályázatot, vagyis még mindig arra várnak az algyőiek, hogy öt évre kinevezett vezetője legyen általános iskolájuknak. A képviselő-testületnek véleményezési joga van, a többség Horváthné Kunstár Andreát látná szívesen az igazgatói székben. Tovább »

Gyerekek mutatták be a harmonikát gyerekeknek Algyőn + FOTÓK

2017. március 24., péntek · Hozzászólok

BC5K0460Rendhagyó ének-zene órán, különleges vendégeket fogadtak az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolában. Hajdú Váradi Aranka három tanítványával azért érkezett a község kisdiákjaihoz, hogy megmutassa nekik, kitartó gyakorlással akár rövid idő alatt is meg lehet tanulni az alapvető fogásokat.
Tovább »

Béres Alexandrával tréningeznek szombaton Algyőn

2016. november 11., péntek · Hozzászólok

fitnesznap_algyoÖtödik alkalommal rendezik meg a Családi Egészség és Fitnesz napot testnek és léleknek novmber tizenkettedikén, szombaton az Algyői Faluházban, ahol a kicsiket és a nagyokat is színes programokkal várják. Tovább »

Tornaszoba- és emléktábla-avatóval ünnepelték Algyő Napját + FOTÓK

2016. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

algyo_nap012kfEmléktáblát avattak Kovács Antal, az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola egykori tanárának tiszteletére, illetve átadták a Szivárvány Óvoda új tornatermét is Algyő Napja alkalmából.
Tovább »

Ötkarikás nap sztársportolókkal az algyői suliban + FOTÓK

2016. szeptember 23., péntek · Hozzászólok

olimpikonok_algyo20_gs

Az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában tartott élménybeszámolót a kézilabdázó Laluska Balázs, valamint a riói olimpián részt vett kajakos, Kopasz Bálint. Az iskola aulája figyelő és érdeklődő szempárokkal volt tele, a végén pedig azt is megtudhattuk, hány gólt lőtt pályafutása során az FKSE Algyő visszavonult játékosa, valamint pontosan hol lakik Kopasz Bálint. Tovább »

Kétnapos üzemlátogatáson vehettek részt az algyői iskolások + FOTÓK

2016. április 16., szombat · Egy hozzászólás

2016_algyo_mol_bejaras_14Az algyői kőolajmezőt járhatták be az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola hatodik, hetedik és nyolcadik osztályos diákjai. A kétnapos programon a tanulókat szakemberek kísérték, akik bepillantást engedtek a telephely mindennapjaiba.
Tovább »

Következő oldal »