Gesztenyefát ültettek az algyői iskolások + FOTÓK

2017. április 30., vasárnap · Hozzászólok

faultetes007kf

Csongrád megye minden településén fákat ültettek a Csongrád Megyei Önkormányzat projektje keretében a Föld napjához kapcsolódóan. Algyőn az iskola előtti tér vadgesztenyefával gazdagodott. Tovább »

A megbízott iskolaigazgatót támogatja az algyői képviselő-testület többsége

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

algyo_iskola002kf

Immár harmadjára írtak ki pályázatot, vagyis még mindig arra várnak az algyőiek, hogy öt évre kinevezett vezetője legyen általános iskolájuknak. A képviselő-testületnek véleményezési joga van, a többség Horváthné Kunstár Andreát látná szívesen az igazgatói székben. Tovább »

Gyerekek mutatták be a harmonikát gyerekeknek Algyőn + FOTÓK

2017. március 24., péntek · Hozzászólok

BC5K0460Rendhagyó ének-zene órán, különleges vendégeket fogadtak az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolában. Hajdú Váradi Aranka három tanítványával azért érkezett a község kisdiákjaihoz, hogy megmutassa nekik, kitartó gyakorlással akár rövid idő alatt is meg lehet tanulni az alapvető fogásokat.
Tovább »

Béres Alexandrával tréningeznek szombaton Algyőn

2016. november 11., péntek · Hozzászólok

fitnesznap_algyoÖtödik alkalommal rendezik meg a Családi Egészség és Fitnesz napot testnek és léleknek novmber tizenkettedikén, szombaton az Algyői Faluházban, ahol a kicsiket és a nagyokat is színes programokkal várják. Tovább »

Tornaszoba- és emléktábla-avatóval ünnepelték Algyő Napját + FOTÓK

2016. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

algyo_nap012kfEmléktáblát avattak Kovács Antal, az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola egykori tanárának tiszteletére, illetve átadták a Szivárvány Óvoda új tornatermét is Algyő Napja alkalmából.
Tovább »

Ötkarikás nap sztársportolókkal az algyői suliban + FOTÓK

2016. szeptember 23., péntek · Hozzászólok

olimpikonok_algyo20_gs

Az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában tartott élménybeszámolót a kézilabdázó Laluska Balázs, valamint a riói olimpián részt vett kajakos, Kopasz Bálint. Az iskola aulája figyelő és érdeklődő szempárokkal volt tele, a végén pedig azt is megtudhattuk, hány gólt lőtt pályafutása során az FKSE Algyő visszavonult játékosa, valamint pontosan hol lakik Kopasz Bálint. Tovább »

Kétnapos üzemlátogatáson vehettek részt az algyői iskolások + FOTÓK

2016. április 16., szombat · Egy hozzászólás

2016_algyo_mol_bejaras_14Az algyői kőolajmezőt járhatták be az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola hatodik, hetedik és nyolcadik osztályos diákjai. A kétnapos programon a tanulókat szakemberek kísérték, akik bepillantást engedtek a telephely mindennapjaiba.
Tovább »

Futsal: értékes tapasztalatot szereztek az országos döntőben az algyőiek

2016. február 10., szerda · Hozzászólok

futsal_algyo_diakolimpia_3

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a IV. korcsoportos diákolimpiai futsal országos döntőt, amelybe Csongrád megyéből az algyői Fehér Ignác Általános Iskola csapata jutott be. Makra Zsolt tanítványai ugyan nem jutottak tovább csoportjukból, de hasznos tapasztalatokkal térhettek haza Zalaegerszegről. Tovább »

Kézilabda: szakmai napot rendez a Csongrád Megyei Kézilabda Szövetség

2016. január 27., szerda · Hozzászólok

kezilabda_szs

Szakmai napot rendez a Csongrád Megyei Kézilabda Szövetség szombaton, az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában. A rendezvényen elismert Csongrád megyei szakemberektől tanulhatnak az érdeklődők, a szervezők nem csak edzőket, hanem a sportág iránt érdeklődőket is várnak az ingyenes szakmai napra. Tovább »

Következő oldal »