Balhé

Több mint 8,5 milliárd forintos ruhafogás Nagylaknál

Több mint 8,5 milliárd forintos ruhafogás Nagylaknál

2021. július 14., szerda
Több mint 8,5 milliárd forintos ruhafogás Nagylaknál

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mintegy 50 ezer hamis ruhát, cipőt és kiegészítőt találtak egy teherautóban Nagylaknál.

A pénzügyőrök egy magyar kamiont ellenőriztek Nagylaknál. A sofőr ruházati termékeket szállított Törökországból Belgiumba.

A rakomány átvizsgálásakor csaknem 50 ezer, különféle márkajelzéssel (Alexander Mqueen, Armani, Balmain, BMW, Boss, Burberry, Christian Louboutin, Dior, Disney, Givenchy, Gucci, Hermes, Karl Lagerfeld, Kenzo, Lacoste, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Michael Kors, Moncler, Moschino, Prada, Ralph Lauren, stb.) cipőt és felső ruházati terméket, illetve kiegészítőket (sapka, sál, tárca, táska, zokni) pakoltak ki a raktérből.

A sofőr a szállítmány származását nem tudta igazolni. Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi ruha és kiegészítő hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül akartak forgalomba hozni.

A pénzügyőrök a több mint 8,5 milliárd forint becsült értékű hamis árut lefoglalták.

Kiemelt képünk illusztráció

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.