ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szeles Gábor

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szeles Gábor

2013. január 19., szombat
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szeles Gábor

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Elektrontechnikusi szakra jár a Gábor Dénes Középiskolában a tizennégy esztendős

Szeles Gábor

, aki ebben az irányban szeretne továbbtanulni is. Álma, hogy hangmérnök vagy hangtechnikus lehessen. Iskolai rendezvényen már hangosított több buliban is, nagyon érdekli a zene is. Portálunknak elmondta, saját zenét még nem kevert, bár vannak erre már programok, de elképzelhetőnek tartja, hogy kipróbálja egyszer. Természetesen nem csak dolgozni szokott bulikban, a szegedi szórakozóhelyek közül a Sing Singben járt néhány alkalommal és a Retroban is megfordult már. Gábor szerint a nagyobb diszkókban vannak igazán jó bulik, a kisebb helyeket nem látogatja. A deszki fiatal barátaival is szokott találkozni szabadidejében, elég sok házibulit szerveznek, de ha nagyobb nyüzsgésre vágynak, akkor bejönnek Szegedre. Egyáltalán nem bánja, hogy Deszken lakik, nagyon élvezi a falu nyugodt, csendes légkörét. Hat évig kosarazott a Szedeákban, ám egy betegség miatt egy évet kihagyott. Portálunknak elmondta, Simándi Árpáddal kezdte az edzéseket, majd Vezsenyi Zsolt mellett is játszott. Tervezi, hogy visszamegy a csapathoz, reméli újra kosarazhat a Szedeák játékosaként, de tudja, sokat kell edzenie ahhoz, hogy jó formában legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.