ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Horváth Gábor

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Horváth Gábor

2012. október 12., péntek
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Horváth Gábor

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Horváth Gábor

álma az volt, hogy kereskedő legyen, ezért kereskedelmi szakközépiskolába jelentkezett, majd egy barátja javaslatára jelölte be a Vedres István Építőipari Szakközépiskolát is. A most tizenhat esztendős diák nem bánta meg, hogy végül a Vedresbe vették fel, ahol a nővére is végzett, s eldöntötte, építész lesz belőle. Igaz, pont a szakmai tantárgyakat tartja kicsit unalmasnak vagy épp száraznak a tananyagot. Példaként elmondta, volt amikor jogszabályokat és szabványokat kellett megtanulniuk, s ezt nem tartja érdekesnek Gábor. Szabadidejében barátaival gyakran császkálnak a Dóm téren, szeretik a Széchenyi teret is és a Tisza part is kedvenc helyük. Ha ismerősei hívják, diszkóba is elkíséri őket alkalomadtán, de a házibulikat szereti a legjobban, viszont a kocsmázást elítéli. Elkezdett gitározni tanulni is, haverjaival egy zenekart alapításán gondolkoznak. Portálunknak elmondta, nu metál stílusban játszanak, és Gábor az éneklést is próbálgatja a gitározás mellett. Változó, hogy mennyi időt tölt internetezéssel, ha például Facebookon csetel valakivel, akkor akár másfél órát is a gép előtt ül. Híreket is szokott olvasni, továbbá a számítógépes oldalakon szokott nézelődni, érdeklik az újdonságok, főként a játékok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.