Elmondom

Mit érdemel ez az autós?

Mit érdemel ez az autós?

2017. november 28., kedd
Mit érdemel ez az autós?

Erről megy a vita a Facebookon. Erős ötletek "hangzottak" el.

Az Attila utcában fotózta az egyik szegedi Facebook-csoport tagja ezt a járművet (a rendszámot mi takartuk ki, mert jogkövető magatartást tanúsítók vagyunk). Az utóbbi hetekben mindig nagy vita ment arról, hogy mi minősül "tahóparkolásnak", de itt a többség egyértelműen arra szavazott: ez gáz!

És a kérdés:

Attila utca... állandóan ez van. Mit lehet ez ellen tenni? Hová lehet panaszt benyújtani? Hivatalosat!!

Pár ötlet:

- Kereket ereszd le. Írj egy cetlit, és mint aki jól végezte dolgát, menj tovább. - Az ablaktörlőjére tehetsz panaszt... egy nagy kővel.

Korábbi precedensek a kommentelőktől:

- Nekem volt olyan, hogy az aldi előtt parkolt parasztban a zebrán egy autó....Bent vettem pluszban egy nagy tejfölt és azt piccöltem szét rajta.

Mi őszinték vagyunk, az előbbiekből egyiket sem ajánljuk, ez viszont egész szimpatikus javaslat:

- Közterület Felügyeletet vagy a Szegedi Közlekedési Kft.-t keresd. Őket tudod felhívni, hogy akadályozza a gyalogos forgalmat. Bár szerintem nem ez lenne a legfontosabb ügyük. Lehet csak kipakoltak valamit! Bár attól még tahóság így beállni. Szegedi Közlekedési Kft. Autómentő és Elszállítási Csoport 62/423-052.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.