Krimi

Gumicsónakot hoztak, útlevelet nem

Gumicsónakot hoztak, útlevelet nem

2017. november 19., vasárnap
Gumicsónakot hoztak, útlevelet nem

Úgy tűnik, rossz kombináció volt, legközelebb fordítva kell.

Jogellenesen próbált meg 10 migráns egy gumicsónakban Magyarországra bejutni Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. november 18-án nem sokkal 21 óra előtt tartóztatták fel a határsértőket Röszke külterületén. A migránsok a település közelében található holtágon, egy motoros gumicsónakban próbálták átlépni az államhatárt. A csoport tagjai magukat szomáliai és iraki állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. (Police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.