Közélet

Óriás tökfej-lufit fújnak a kicsik a Tökmagbulin

Óriás tökfej-lufit fújnak a kicsik a Tökmagbulin

2017. október 24., kedd
Óriás tökfej-lufit fújnak a kicsik a Tökmagbulin

Az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány immár hagyományteremtő jelleggel, különleges programmal segít a szegedi ovisoknak, bölcsiseknek és a régió rászoruló gyerekekeinek.

Az alapítvány arra kéri a segíteni vágyókat, hogy ha tehetik, vigyenek magukkal egy kevésbé használt gyermekjátékot, plüsst, mesekönyvet október 29-én, vasárnap a Napfény Parkba, amit Szeged Óriás Játékgyűjtő dobozába dobnak be. Ezen túl ingyenes programokkal, tánccal, mulatsággal, mesés-zenés előadással, gyermek koncerttel, fergeteges Tökmag bulival és egy fantasztikus rekordkísérlettel várják a gyerekeket. 10 órától elkészíthetik a kicsik Szeged legnagyobb Halloween tökfejét lufiból,

Csatai Gergő

lufi-szobrász segítségével. Az óriás mosolygós tökfej több mint 2 méteres lesz! Az összegyűlt játékokat a helyi bölcsődékbe, óvodákba és a védőnői hálózathoz juttatják el. Október elején a Petresi utcai oviban több mint 600 játékot vitt az alapítvány, a gyermekek nagy örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.