Sport

Vízilabda: búcsúzott a Magyar Kupától a Contitech Szeged Diapolo

Vízilabda: búcsúzott a Magyar Kupától a Contitech Szeged Diapolo

2017. szeptember 24., vasárnap
Vízilabda: búcsúzott a Magyar Kupától a Contitech Szeged Diapolo

Érvényesült a papírforma, a Ferencváros magabiztosan győzte le a Contitech Szeged Diapolo csapatát a kaposvári selejtezőtorna harmadik mérkőzésén, így Varga Péterék búcsúztak a további küzdelmektől.

AZ AVUS elleni döntetlennel indította a Contitech Szeged Diapolo a Magyar Kupa selejtezőjét Kaposváron, majd szombat este a házigazda ellen szenvedtek vereséget a szegediek. A legkomolyabb erőpróba vasárnap délelőtt várt a csapatra, ugyanis a nyáron jól erősítő Ferencváros következett. A zöld-fehérek erődemonstrációt tartottak az első két negyedben, szegedi válasz nélkül rámoltak be tizenkét gólt Molnár Dávid kapujába. Az első szegedi gólra majdnem húsz percet kellett várni, ekkor Szilvasán akcióból talált be Vogel Soma kapujába. A harmadik és negyedik negyedben már szorosabban alakult az eredmény, de végül tizenhárom góllal nyertek a fővárosiak, akiknek a legjobb nyolc közé jutása már a mai mérkőzés előtt biztossá vált. A csoport másik találkozóján a Kaposvár 12.30-tól játszik az AVUS-sal, s ha csak óriási meglepetés nem születik, akkor a Ferencváros mögött a somogyiak léphetnek tovább a négyes csoport második helyén, Varga Péterék számára pedig befejeződnek a kupaküzdelmek az idei szezonra.

Férfi vízilabda BENU Magyar Kupa, selejtező, 1. forduló

FTC PQS Waterpolo – ContiTech Szeged Diapolo 17-4 (5-0, 7-0, 2-2, 3-2)

Kaposvár. Vezette: Csanádi Zsolt, Fodor Rajmund.

Ferencváros:

Vogel – Madaras 3, Vámos 1, Varga Dániel, Varga Dénes 3, Jansik 1, Német. Csere: Mitrovic 1, Sedlmayer 1, Szirányi 1, Jaksic 5, Gál 1.

Vezetőedző:

Varga Zsolt.

Szeged:

Molnár D. – Baróthy, Berki, Sikter, Korbán 1, Szilvasán 1, Fodor R. Csere: Mikcic, Zsigri 1, Mekkel, Farkas K. 1.

Vezetőedző:

Varga Péter.

Emberelőny:

3/7 ill. 0/5

Ötméteres:

1/1 ill. -.

Kipontozódott:

Baróthy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.