Sport

Ökölvívás: sikeres hétvégét zárt a Szeged Box Club

Ökölvívás: sikeres hétvégét zárt a Szeged Box Club

2017. június 29., csütörtök
Ökölvívás: sikeres hétvégét zárt a Szeged Box Club
box_bokszkesztyu_okolvivas

Nemzetközi női válogató versenyt rendeztek Halászteleken, ahonnan a Szeged Box Club három versenyzője három éremmel tért haza.

Halászteleken rendezték meg június 22-24-e között a II. Wildcats In The Ring elnevezésű Nemzetközi Női Válogató versenyt, amelyen tíz ország résztvevői képviseltették magukat. A Szeged Box Club három versenyzővel indult el a megmérettetésen és három éremmel tértek haza.

Makra Lara

(46 kg) a 3. helyen zárt a manók kategóriájában, míg a juniorok között

Béres Hanna

(52 kg) második,

Bata Dzsenifer

(63 kg) pedig az 1. helyet szerezte meg. Június 24-25-én a III. Gönczi Róbert Emlékversenyen vettek részt az egyesület öklözői Helvécián. A szintén Nemzetközi versenyen a Szeged Box Club versenyzői nagyon kimagasló teljesítményt nyújtottak, ezen a versenyen is mind a hat induló éremmel gazdagodott.

Eredmények

Serdülők

Hódi Dávid (38,5 kg) 1. hely Martonosi János (50 kg) 2.hely

Junior

Fuksz László (75 kg) 2.hely

Felnőtt

Gál Konrád (69 kg) 1.hely Faragó Gábor (69 kg) 3.hely Oroyowve Onoriode Isaac (75 kg) 1. hely, valamint a "legtechnikásabb versenyző" díj

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.