Közélet

Még este helyreállhat a közlekedés a szegedi vasútvonalon (FRISSÍTVE)

Még este helyreállhat a közlekedés a szegedi vasútvonalon (FRISSÍTVE)

2017. június 25., vasárnap
Még este helyreállhat a közlekedés a szegedi vasútvonalon (FRISSÍTVE)
mav_informacios_tabla_vonatkeses_gs

Hamarosan, még este helyreállhat a közlekedés a szegedi vasútvonalon, ahol korábban egy baleset okozott késéseket - közölte a Mávinform vasárnap este az MTI-vel.

Délután egy személyautó ütközött a Szeged felől Budapestre tartó, Katonatelep állomásra beérkező Kiskun InterCityvel. A mentés és a helyszínelés miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon megnövekedett a menetidő. A Mávinform kora esti közleménye szerint befejeződött a helyszínelés, ezért megindulhatott a vonatforgalom Katonatelep és Kecskemét között. Már nem kell pótlóbuszra átszállni.

Korábban írtuk

Baleset miatt késésekre kell készülni a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - közölte a Mávinform vasárnap délután az MTI-vel.

A közlemény szerint egy személygépkocsi ütközött a Szeged felől Budapestre tartó, Katonatelep állomásra beérkező Kiskun InterCityvel. A vonaton nem sérült meg senki. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig - várhatóan 18-19 óráig - szünetel a közlekedés. A balesetkor a katonatelepi átjáróban a fénysorompó jól működött - írta a Mávinform. Jelenleg Kecskemét és Nagykőrös között pótlóbuszok viszik az utasokat. Az átszállások miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon 20-40 perccel növekedhet a menetidő. Az előre meghirdetett pályakarbantartás miatt június 29-ig a vasútvonal Kiskundorozsma és Szeged közötti szakaszán is pótlóbuszok közlekednek - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.