Közélet

Ünnepi ülést tartott a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség

Ünnepi ülést tartott a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség

2017. január 21., szombat
Ünnepi ülést tartott a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség
unnepsegresztv

A Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége és a meghívott polgárőrök Szeged-Tápén a rendezvény házba jöttek össze az elmúlt huszonöt évet értékelő ülésre, ahol részt vett Balogh-Szabó Imre ezredes, a Szentesi Rendőrkapitányság vezetője is.

Batiz István

elnök köszöntötte a résztvevőket, majd elmondta, hogy a megyei polgárőr szövetség megalakulása óta fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a megyében a polgárőrmozgalom sikeres legyen, társadalmilag hasznos feladatokat ellátva pedig hozzájáruljon Csongrád megye biztonságához. A megyei polgárőr szövetség elmúlt 25 éve alatt sokat fejlődött. Változott a világ, hisz ennek a szövetségnek is voltak kiemelkedő sikerei, de voltak mélypontjai is. Értékelni kell, hogy létezik a polgárőrség és számíthat rájuk a lakosság, az önkormányzatok és a rendvédelmi szervek is. „Ezen az ünnepségen elismerjük a polgárőreinket, akik az idén lettek 25 évesek” - mondta az elnök. Ezután az elnök kitüntetéseket adott át, végül gratulált az elismerésbe részesülőknek, majd közös vacsorán vettek részt a jelenlévők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.