Közélet

Rászorulóknak osztott ételt a Szeged Box Club + FOTÓK

Rászorulóknak osztott ételt a Szeged Box Club + FOTÓK

2017. január 14., szombat
Rászorulóknak osztott ételt a Szeged Box Club + FOTÓK
etelosztas010kf

Az Izi Pakkal, valamint a Boldogságfalvával közösen osztott ételt a kopogó hidegre való tekintettel a Szeged Box Club, az egyesület a jövőben is szeretne segíteni a rászorulóknak.

Mindössze pár nap alatt szervezte meg a szegedi klub a szombati ételosztást, ennek ellenére igen szép számmal csatlakoztak hozzájuk: mint portálunknak a Szeged Box Club elnöke,

Gál László

elmondta, a Szabadfogas mozgalom ösztönözte őket arra, hogy a hideg, téli időjárásban egy tál meleg étellel segítenek az embereknek. A Liget Belváros híd felőli végénél marhanyaklevest, lecsót, valamint gyümölcsöket és zöldségeket osztottak a rászorulóknak. Akciójukhoz csatlakozott a Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány is, a szervezet paprikával, hagymával segített az embereknek, így rengeteg csomagot tudtak kiosztani szombaton, sokan haza is vittek az ételekből. "Mivel ökölvívóklub vagyunk, így a nyaklevest találtuk ki, mellénk csatlakozott az Izi Pakk, akik a műanyagokat biztosították, valamint lecsót is hoztak. Nagy örömünkre csatlakozott a Boldogságfalva is hozzánk" - fogalmazott Gál László, aki hozzátette, a megmaradt ételt az Indóház téri átmeneti szálló lakóinak ajánlották fel. A klub elnöke úgy folytatta, a jövőben más sportegyesületeket is szeretnének belevonni hasonló akciókba, így a sportcsarnokban mellettük edző kézilabdázókat vagy vízilabdázókat. "Jó érzés volt látni az embereket, hogy örültek az adományainknak. Az utánpótlás sportolóink is segítettek, boldogok voltak, hogy ők is tudtak segíteni" - zárta a klub első embere, aki köszönetet mondott az ételeket elkészítő Rio étteremnek, valamint a Hóbiárt étteremnek, illetve mindazoknak, akik segítették kezdeményezésüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.