Sport

Nyuszifutást rendeznek vasárnap Algyőn

Nyuszifutást rendeznek vasárnap Algyőn

2016. március 19., szombat
Nyuszifutást rendeznek vasárnap Algyőn
mikulas_futas_algyo

A Mikulás-futás sikerességén felbuzdulva a Húsvéti ünnepekhez kapcsolódóan is egy kis mozgásra várják az algyőieket vasárnap.

A március 20-i, vasárnapi versenyen három távot lehet teljesíteni: a leghosszabb a ”nyuszi”, amin 2 km-t kell majd teljesíteniük a vállalkozó kedvűeknek. Ez a verseny 9.30-kor fog elrajtolni. A „bárány” táv a maga 600 méterével 9.50-kor veszi majd kezdetét, a legkisebbek pedig a „csibe futamon” indulhatnak, ahol 300 métert kell majd lefutniuk a kis futóknak. "Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a Mikulás-futásról, többen kérdezték, hogy mikor lesz megint ilyen futás Algyőn, ez inspirált bennünket, hogy Húsvét alkalmával is rendezzünk egy ilyen futást" - mondta el portálunknak

Canjavcné Borbás Annamária

. Nem csak a futásról szól majd a vasárnap Algyőn, lesz nyuszisimogató és pár népi játék is azon gyerekek számára, akik épp nem a métereket róják. "Reméljük, legalább akkora sikere lesz, mint a Mikulás-futásnak, sokan jelezték, hogy családjukkal együtt érkeznek vasárnap. Bízunk a jó időben, az a meglátásunk, hogy van igény Algyőn az ilyen rendezvényekre!" - tette hozzá Canjavecné Borbás Annamária. A vasárnapi futásra az algyői Faluház előtt lehet majd regisztrálni vasárnap 9 órától, a szervezők pedig névre szóló oklevelet adnak minden részt vevőnek.

Közös húsvéti futásra várják holnap az algyőieket - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=618995

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.