Vélemény

Orbán-voodoo reverse

Orbán-voodoo reverse

2013. október 1., kedd
Orbán-voodoo reverse

Vasárnap a Szolidaritás mozgalom, Bajnai beszéde után amolyan politikai performance keretében ledöntötte Orbán Viktor miniszterelnök szobrát, az egykori Sztálin-szobor megsemmisítéséhez hasonlóan úgy, hogy a két lába csizmába bújva a talpazaton maradt.

Ez után a több demonstráló és a baloldal megmondó rappere, Dopmen belső csüddel belerúgott a letört Orbán-fejbe, majd mint a középkorban, csaták idején végig vitték a fejet és más testrészeket a városon egészen a terror házáig. Lábműtéten esett át Orbán Viktor miniszterelnök sportsérülés miatt hétfőn egy budapesti kórházban - tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t és közzé is tettek egy fotót, melyen a kormányfő egy kórházi ágyon fekszik a bal lábán kötéssel. Havasi Bertalan közlése szerint edzés közben sérült meg a kormányfő, aki a sikeres kezelést követően kedd reggel el is hagyta a kórházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.