Közélet

Fidesz: 160 ezerrel több ember dolgozik, mint a kormányváltáskor

Fidesz: 160 ezerrel több ember dolgozik, mint a kormányváltáskor

2013. március 27., szerda
Fidesz: 160 ezerrel több ember dolgozik, mint a kormányváltáskor

Ma 160 ezerrel több ember jár munkába, mint a Gyurcsány-Bajnai-kormányok leköszönésekor - közölte a Fidesz országgyűlési frakciója szerdán az MTI-vel.

A baloldal foglalkoztatáspolitikája tönkretette és elszegényítette az országot, emberek tízezreinek megélhetését sodorta veszélybe. Kormányzásuk alatt megduplázódott a munkanélküliség, a munkát elviselhetetlenül megadóztatták, munka helyett segélyt adtak az embereknek - írták közleményükben. Hozzátették, a Fidesz-kormány intézkedéseinek eredményeképpen egyre több eddig inaktív ember találja meg helyét a munkaerőpiacon, a nők foglalkoztatottsága húszéves rekordot döntött meg, a munkahelyvédelmi akciótervnek köszönhetően egyre több pályakezdő, kisgyermekes édesanya és 55 évesnél idősebb ember áll munkába, a közmunkaprogram pedig a leghátrányosabb helyzetben lévőknek nyújt segítséget.

Gúr Nándor

, az MSZP alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a kormányváltás óta romlottak a foglalkoztatási mutatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.