Bulvár

Fedezze fel a téli tájat Szeged környékén!

Fedezze fel a téli tájat Szeged környékén!

2008. december 29., hétfő
Fedezze fel a téli tájat Szeged környékén!

Fotók: Gémes Sándor

Ha minden igaz, és az égiek is úgy akarják, akkor a következő napokban sem kúszik a hőmérő higanyszála nulla Celsius-fok fölé. Jólesik az ünnepi eszem-iszom, punnyadás után kimozdulni otthonról, sétálni egy nagyot. Aki ennél egy kicsit többet akar, pattanjon kerékpárra, és kerekezzen ki a városon kívülre!

Nem kell sokat tekerni, máris gyönyörű látvány tárul elénk. Az út menti fák jégkristályba öltözve ölelik át a szántókat, ameddig a szem ellát, minden csupa-csupa fehér. Nem árt elcsomagolni fényképezőgépünket sem, mert nem mindennapi képeket készíthetünk. A SZEGEDma.hu fotóriportere az Atkai Holt-Tiszát látogatta meg, ahol még szánkózásra alkalmas mennyiségű hóra is bukkant! Alább az ott készített felvételeit tekinthetik meg. Jó kirándulást kívánunk mindenkinek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.