Politika

Kubatov Gábor: meg tudjuk állítani a migránsáradatot a határainknál

Kubatov Gábor: meg tudjuk állítani a migránsáradatot a határainknál

2024. április 25., csütörtök
Fotó: Nándor Vörös
Kubatov Gábor: meg tudjuk állítani a migránsáradatot a határainknál

Mi a határainknál meg tudjuk állítani a migránsáradatot - jelentette ki a Fidesz alelnöke a CPAC Hungary konferencián csütörtökön Budapesten.

Fotó: Nándor Vörös. Forrás: Kubatov Gábor Facebook oldala


 

Kubatov Gábor hozzátette, ezért nincsenek Magyarországon terrortámadások, nem alakul ki párhuzamos társadalom, nincsenek lemészárolt papok, szétvert templomok, éjjel szabadon lehet sétálni az utcákon, béke van, nem kell a keresztet leszedni az iskolák faláról.
    

Mi egyszerűen nem akarunk félni a saját hazánkban, szeretnénk megőrizni olyannak, amilyennek az őseinktől megkaptuk

 - mondta a politikus.

Közölte, "a recept: választásokat kell nyerni". Ehhez szerinte először is kell egy erős vezető, másodszor meg kell törni a liberális média egyeduralmát. Harmadszor "az elvégzett munkában hiszünk" - folytatta Kubatov Gábor.

Hangsúlyozta ugyanakkor: "társakra vágyunk, várjuk a szuverenista, konzervatív erők győzelmét az uniós választásokon, és Trump elnök győzelmét november 5-én. Ez a mi szövetségünk, ez a béke szövetsége."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.