Sport

Radivojevics lett szeptember legjobbja az EHF-nél

Radivojevics lett szeptember legjobbja az EHF-nél

2019. október 5., szombat
Radivojevics lett szeptember legjobbja az EHF-nél

Az Európai Kézilabda-szövetség a 2019-2020-as szezonban szeptemberre választotta meg a hónap legjobbját mindkét nemben. A férfiaknál a MOL-Pick Szeged szerb válogatott jobbszélsője, Bogdan Radivojevics érdemelte ki az elismerést.

Player of the month, avagy a hónap kézilabdázója. Ezt az elismerést minden hónapban megkapja egy-egy női és férfi kézilabdázó az Európai Kézilabda-szövetség (EHF). Idén először a

remek formában levő

balkezes játékos, Bogdan Radivojevics büszkélkedhet ezzel a férfi kézilabdázók között - számolt be

a szegedi csapat honlapja

. – Ez a díj egy óriási megtiszteltetés, nagyon büszke vagyok rá – nyilatkozta az EHF-nek Radivojevics, aki 21 gólt lőtt Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Barca, a PSG és a Flensburg ellen és ezzel Sebastian Bartholddal megosztva áll a góllövőlista élén. – Az elkövetkezendő években még rengeteget fejlődhetek, ami rendkívül motiváló számomra. Nagyon jól érzem magam Szegeden, a város és a klub is nagyszerű.

– Különösen örülök annak, hogy Pastor mester bízik bennem. Hat évig vártam egy ilyen lehetőségre, így amikor megkaptam, megragadtam. Keményen dolgozom azért, hogy megháláljam a bizalmat – árulta el Radivojevics, aki a BL-ben eddig 21-szer, míg az NB I-ben 31-szer, így mindkét kiírásban ő vezeti a házi góllövőlistánkat. A szerb válogatott a szegedma.hu-nak is nyilatkozott, az interjú

ITT

található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.