A chili fővárosa lesz Szeged

Október 13. és 15. között Magyarország legzúzósabb chili-termesztői randevúznak a Széchenyi téren.

Pokolian finom (és erős) chili szószok, csípős-csapatós street food orgia, extravagáns food truckok és különleges paprika-evő kihívások várják a csípős étkek szerelmeseit a Széchenyi téren a hétvégén a Szegedi PaprikaShow és Chili Weekend keretein belül.

A bátorságpróba, a chili-párbaj és az evőversenyek mellett a rendezvényen koncertek is színesítik a programot, többek közt fellép Freddie, Marge, illetve Tom White and The Mad Circus is.

Az chilis etetők közt sora szinte végtelenre nyúlik: Sárréti Chilifarm, Chabo Chili, Sir Morlock, Karchili, Csak a Chili, Gastrochili, JanChili, Detki Chilis Betyár, ChiliON, Sirató Falatok, Paprika Tanszék, Gourmet & Delicious, Balázs Gergely, Bokor Tanya, Fool Chili és Abszolút Chili. A csípős finomságok mellett streetfood és italkülönlegességek is várják a vendégsereget.

Részletes program ITT.

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2. Szilágyi Árpád
  2017. október 13., péntek, 08:09
  Válaszolok

  Bordeaux pedig a Tokaji fővárosa!

 • '>
  1. feszt ittál
  2017. október 12., csütörtök, 19:00
  Válaszolok

  Most már valóban elég a Széchenyi tér állandó “zaklatásából”! Az egykori városépítészek nem azért alakítottàk íki így a város szerkezetét, hogy a központjában, az év 9-10 hónapjában h.gy, sz@r, és hányás erdőn át kelljen közlekedni, és a gyengébbnél gyengébb, de annál hangosabb zenekarok által keltett ricsajt (mert zenének nem nevezhető) zajt kelljen hallgatni.
  Ha ez várható a továbbiakban is, akkor felesleges EU-s és hazai forrást fordítani a tér, tervezett felújítására.