Kézilabda: simán verte a Vojvodinát a MOL-Pick Szeged

2017. augusztus 12., szombat • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor

pick_oroshaza26_gs

Második felkészülési mérkőzésén is magabiztos sikert aratott a MOL-Pick Szeged, amely majdnem kétszer annyi gólt lőtt a Vojvodinának, mint kapott.

A szerdai, Orosháza elleni premiert követően szombaton a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Vojvodina ellen játszotta második felkészülési mérkőzését a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda-csapata. Juan Carlos Pastor csapatából ezúttal hiányzott a sérüléssel bajlódó beálló, MAtej Gaber.

A Pick végig irányította a találkozót, és az első félidőben mindössze nyolc gólt kapott, miközben huszat lőtt – a találkozó hasonló mederben folytatódott, így a szegediek végül roppant sima győzelmet arattak, a legeredményesebb Balogh Zsolt és Bánhidi Bence bizonyult 6-6 góllal.

A Tisza-partiak legközelebb az augusztus 18-ától kezdődő Styrian Handball Days-en vesznek részt, ahol négy mérkőzést játszanak.

Felkészülési mérkőzésen

MOL-Pick Szeged – Vojvodina 34-18 (20-8)
A szegedi gólszerzők: Balogh 6, Bánhidi 6, Bodó 4, P. Rodríguez 4, Zubai 3, Gorbok 3, Kallman 3, Zsitniykov 1, Sigurmannsson 1 , T. Petrus 1, St. Skube 1 Sostaric 1, Fekete B. 1.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.80.89.148 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére