/

Receptbajnok-verseny: Gyerünk a szabadba!

A szabadtéri sütés-főzés legkedvesebb receptjeit osztották meg velünk ebben a fordulóban Olvasóink. A pácolási és sütési kisokosunk átismétlését követően válogassanak ezekből kedvükre, és aztán gyerünk a szabadba…

/

Ebéd pünkösd idején

A pünkösd hagyományos étele a rántott csirke és az idei liba uborkasalátával. Pásztorcsaládoknál szokásos a pünkösdi bárányból való ételek készítése, például báránysült, báránypaprikás…

/

Öregszik már a tavalyi krumpli…

Az új krumplira még várnunk kell, a tavalyi, öreg burgonya, azonban lassan kicsírázik, fonnyadni kezd. Használjuk fel ezért időben, változatosan az alábbi receptek segítségével, hogy később ne kelljen kidobni…

/

Nem csak nyusziknak való!

Hamarosan itt a húsvét, s vele együtt a „nyuszi-szezon”. Ez adta e heti receptrovatunk ihletését. Köztudottan minden nyuszkó kedvence a sárgarépa, korunk emberének konyhájában azonban nem örvend túl nagy népszerűségnek…