Írjon nekünk

Adatvédelmi irányelvek – 2015

Adatvédelmi irányelvek – 2015

  • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztőségéhez eljutott adatokat és információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben és módon történhet meg. Ugyan ez vonatkozik, a felhasználók egyedi elérésére, alkalmas adatokra és információkra (mint például játék, nyereményjáték, stb. esetén a név, mobil telefonszám vagy e-mail cím).
  • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztősége felhívja olvasói és felhasználói figyelmét arra, hogy az oldal részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (például hozzászólások és kommentek ) minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. Portálunknak joga van e megjegyzéseket moderálni, a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket törölni.
  • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztősége jogosult a hozzászólásokból és kommentekből korlátozás nélkül publikálni.

Kattints a kommenteléshez

Kommentek