A Szeged-Veszprém BL rangadó szurkolói információi egy helyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ahogy azt megírtuk, az első magyar BL rangadóval kezdődik a tavaszi Szeged-Veszprém maraton, a mai meccs után még legalább négy, de akár hat alkalommal is találkozhat a két csapat.

Mindkét oldalon felfokozott hangulatban várják a rangadókat a szurkolók, a szerdai meccsre érkezőknek a Pick Szeged hasznos információkat írt hivatalos oldalán. A mérkőzésre már nem lehet jegyet kapni, így a pénztárak nem nyitnak ki, a klub azt kéri, hogy jegy nélkül senki ne induljon útnak. Érdemes az autókat otthon hagyni, meccs előtt és után az SZKT sűrítő járatokkal segíti az eljutást.

A kapukat 16 óra 45 perckor nyitják, a bejárathoz már az előkészített jegyekkel érdemes érkezni. Minden belépőkapu nyitva lesz az utcaszinten, a Bikánál, illetve a -1. szinten is. A felvezető show 18 órakor kezdődik, ekkor köszöntik majd az 1983-ban Magyar Kupa-győzelmet arató Szegedi Volán játékosait. Az Arénában ruhatár és büfé is működik.

A részletes tájékoztatót itt olvashatják.

Előző sztori

Egy nap alatt elfogtak egy rabló párost Szegeden

Következő sztori

Elhunyt Papós Zoltán, a szegedi vendéglátás emblematikus alakja