Idős táskatolvajt keres a rendőrség

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az állampolgárok segítségét kéri egy idős nő megtalálásában, aki a megalapozott gyanú szerint egy táskát lopott el Sándorfalván.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az asszony 2022. december 12-én délelőtt, egy áruházból ellopta a kasszánál letett táskát, benne a sértett készpénzével és tárgyaival. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőről.

A nő 70 év körüli, molett testalkatú. Az esemény idején világos, kapucnis kabátot és sötétkék nadrágot viselt, illetve egy sötét női kézitáska volt nála. Különös ismertetőjele, hogy a bal szeménél fibróma látható.

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Előző sztori

A felvételizők is ösztöndíjat kaphatnak Szegeden

Következő sztori

Nem tervezi a a kormány hamarabb kivezetni az árstopot