Közélet

Pénteken csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

Pénteken csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

2022. december 22., csütörtök
Pénteken csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében pénteken 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról Szerbiába tartó utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet - írja a police.hu.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén. A belépő utasok a röszkei autópálya-határátkelőhelyet használhatják - írták.

Szintén a torlódás csökkentése érdekében az ásotthalmiátkelő január 15-ig 7 óra és 22 óra között fogadja az utasokat.

Atöbbi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében. Így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a röszkei, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.