Hírzóna

Összefogással lettek járhatóbbak az utak Subasán, Sziksóson és Öreghegyen

Összefogással lettek járhatóbbak az utak Subasán, Sziksóson és Öreghegyen

2022. november 2., szerda
Összefogással lettek járhatóbbak az utak Subasán, Sziksóson és Öreghegyen

Közel 400 köbméter mart aszfaltot terítettek le Subasa, Sziksós és Öreghegy utcáiban az elmúlt hónapban, így a kiskertes övezetbe lényegesen javult az utak járhatósága. Az út renoválása összefogással valósult meg, a térség fideszes önkormányzati képviselője, Ruzsa Roland közbenjárásával ingyen kaptak mart aszfaltot, amit díjmentesen szállítottak ki számukra az előzetes igényfelmérés során megadott címre. A megérkezett szállítmányt mindenki saját magának terítette szét.

- A kiskertes övezetben több utca kapott aszfaltos utat, ezért kerestem megoldást, hogy Subasán, Sziksóson és Öreghegyen is javítsuk az utak minőségét. Az önkormányzattól mart aszfaltot igényeltem, aminek segítségével járhatóbbak lettek és lesznek az utcák-mondta lapunknak Ruzsa Roland. Az önkormányzati képviselő hozzátette, hogy a lakók e-mailben, előre adhatták le az igényeiket neki, a segítséget pedig legtöbben szívesen fogadták és vették igénybe. -A szomszédok egymásnak is segítettek az út javításába, de volt, ahol egy egész utca együtt dolgozott.

Nagyszerű látni, egy ilyen összetartó közösséget

-fogalmazott.

Ruzsa Roland hangsúlyozta, hogy folyamatosan tart a korábban leadott igények házhoz szállítása, és keresik a lehetőséget arra, hogy a leadott új igényeknek is meg tudjanak felelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.