Hírzóna

Tovább keresi a rendőrség Benkő Szimonetta Cintiát

Tovább keresi a rendőrség Benkő Szimonetta Cintiát

2022. október 18., kedd
Tovább keresi a rendőrség Benkő Szimonetta Cintiát

Továbbra sem tudni hol tartózkodik a 14 éves Benkő Szimonetta Cintia, ezért a Szegedi Rendőrkapitányság továbbra is körözi őt. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2022. október 9-én délután szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Benkő Szimonetta Cintia 162 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, hosszú, lefele világosodó, szeme szintén barna.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.