Politika

Lázár János: Magyarországnak fel kell készülnie az új világra!

Lázár János: Magyarországnak fel kell készülnie az új világra!

2022. október 4., kedd
Lázár János: Magyarországnak fel kell készülnie az új világra!

Még az idén beterjeszti Lázár János az új beruházási kerettörvényt. A miniszter a készülő jogszabály részleteiről tájékoztatta a kormánypárti frakciókat.

Lázár János a közösségi oldalán azt írja, az utolsó simításokat végezik az új beruházási kerettörvényen.

A parlamenti benyújtás előtt a kormánypárti frakciók tagjait tájékoztattam a jogszabály részleteiről. Bár képviselőtársaim sok kérdést feltettek, osztották azt a véleményemet, hogy egy új világgazdasági helyzet tőlünk is újratervezést igényel.

Magyarországnak fel kell készülnie az új világra, és ebben hatékony eszköz az önálló Építési és Beruházási Minisztérium és az új beruházási kerettörvény.

fogalmaz a minsizter.

Hozzátette, meggyőződése, hogy a szakmai szervezetek közel ezer szakmai javaslata és a huszonhat uniós tagország szabályozásainak megvizsgálása után egy jó, a gazdaságot élénkítő, a magyar építőipart segítő törvényt fogadhat el az év végén az Országgyűlés.

Az új beruházási törvényről itt írtunk korábban:

https://szegedma.hu/2022/09/komoly-valtozasokat-hozhat-a-lazar-janos-fele-uj-beruhazasi-torveny

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.