Meteor

Lassan végre újra kisüthet a nap

Lassan végre újra kisüthet a nap

2022. október 31., hétfő
Lassan végre újra kisüthet a nap

Egy ideje nem a legszebb arcát mutatja az időjárás, de ennek úgy néz ki, szépen lassan vége lesz - legalábbis egy időre.

Mindenszentekkor, holnap szürke idővel indul a nap, de napközben már nagyobb eséllyel vékonyodhat el nagyobb területen a rétegfelhőzet, és pár órára kisüthet a nap. Tartósabban párás, borongós időre elsősorban északon és a Dunától keletre számíthatunk. Eső nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő.

Délután 13-22 fokra van kilátás, a naposabb tájakon lesz a legmelegebb.

Szerdán aztán érkezik egy gyenge hidegfront, ami csak kevés helyen alakít ki átmenetileg esőt, záport - a ködös területek aránya is csökkenhet. Az északnyugatira forduló szelet északon élénk lökések kísérhetik. 14 és 20 fok között alakulhatnak a maximumok.

Csütörtökönreggel még párás, ködös lehet sokfelé az idő, de napközben szinte mindenütt feloszlik a köd. Napos és felhős tájak válthatják egymást számottevő csapadék nélkül. 13-19 fokra van kilátás. Péntekre érkezhet egy hidegfront, ami szombatra nyugaton naposabb, míg keleten ismét felhősebb időt ígér - de köd már nem lesz.

(via Időkép)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.