Krimi

Tinédzserek előtt végzett önkielégítést egy szatír Szeged belvárosában

Tinédzserek előtt végzett önkielégítést egy szatír Szeged belvárosában

2022. október 6., csütörtök
Tinédzserek előtt végzett önkielégítést egy szatír Szeged belvárosában

Fiatalkorú lányok előtt végzett önkielégítést Szeged belvárosában egy férfi. A rendőrök őrizetbe vették – közölte a police.hu.

A rendőrség honlapja azt írja, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető október 3-án este egy padon ülve figyelt fel két fiatal lányra, akik elsétáltak előtte.

A 46 éves gyanúsított a tinédzsereket követni kezdte, majd mikor elhaladt mellettük, feléjük fordulva nemiszervét elővette és önkielégítést végzett.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a szatírt, akit elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a férfi október 3-én késő este, illetve szeptember 29-én éjszaka szintén szeméremsértő módon viselkedett Szegeden.

Ellene szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A gyanúsítottat őrizetbe vették és a Szegedi Járási Ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.